Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Doliu în lumea modei: Vivienne Westwood a murit la vârsta de 81 de ani

Vivienne Westwood, designerul de modă britanic de pionierat care a jucat un rol-cheie în mișcarea punk, a murit la Londra la vârsta de 81 de ani.

Westwood a murit „în liniște, înconjurată de familia sa”, joi, în Clapham, în sudul Londrei, au anunțat reprezentanții săi într-un comunicat.

Ea a continuat să facă lucrurile pe care le iubea, inclusiv să deseneze, să lucreze la cartea sa și să facă artă, „până în ultimul moment”, au adăugat aceștia.

Soțul și partenerul ei de creație, Andreas Kronthaler, a declarat: „Voi continua cu Vivienne în inima mea. Am lucrat până la sfârșit și ea mi-a dat o mulțime de lucruri de care să mă ocup. Îți mulțumesc, dragă”.

Născută în satul Tintwistle din Derbyshire în 1941, familia lui Westwood s-a mutat la Londra în 1957, unde a urmat cursurile unei școli de artă timp de un semestru. Designer autodidact, fără o pregătire formală în domeniul modei, Westwood a învățat cum să confecționeze haine în adolescență, urmând tipare și dezmembrând haine la mâna a doua pe care le găsea în piețe pentru a înțelege croiala și construcția.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button