Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Incendiu violent de la hotelul-cazino din Cambodgia. 25 de cadavre au fost recuperate

Bilanțul confirmat al morților în urma unui incendiu masiv izbucnit la un complex hotelier cu cazinou din vestul Cambodgiei a crescut vineri la 25 de morți, în timp ce au fost reluate căutările victimelor, au anunțat autoritățile.

Incendiul de la cazinoul și hotelul Grand Diamond City din orașul Poipet, situat la granița cu Thailanda, a izbucnit miercuri în jurul miezului nopții și a fost stins mai mult de 12 ore mai târziu, joi după-amiază.

Până vineri dimineață, 25 de cadavre fuseseră recuperate de la fața locului, potrivit lui Sek Sokhom, șeful departamentului de informații al provinciei Banteay Meanchey. El a declarat că șase cadavre au fost găsite vineri dimineață, unele în camerele lor, iar altele pe scări.

Mai mult de 60 de persoane au fost rănite, a spus el, iar bilanțul victimelor ar urma să crească odată ce salvatorii vor putea avea acces la victimele despre care se crede că se află sub dărâmături sau în camere închise.

Complexul de cazinouri Grand Diamond City are 500 de angajați și a avut 1.000 de clienți miercuri, potrivit unui raport al lui Soth Kimkolmony, un purtător de cuvânt al Comitetului Național pentru gestionarea dezastrelor din Cambodgia. Nu a fost clar câți erau prezenți când a izbucnit incendiul și câți au reușit să fugă în siguranță.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button