Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Andrew Tate, starul divizionar al rețelelor de socializare, reținut în România pentru viol și trafic de femei

Andrew Tate, o personalitate controversată a rețelelor de socializare și fost kickboxer profesionist, a fost reținut în România sub acuzația de trafic de persoane și viol, a anunțat vineri un oficial.

Tate, un cetățean britanic care anterior a fost interzis pe diverse platforme de socializare pentru că a exprimat opinii misogine și discursuri de ură, a fost reținut joi seara târziu împreună cu fratele său britanic Tristan în zona Ilfov, la nord de capitala României, București. Alți doi suspecți, care sunt români, au fost, de asemenea, reținuți.

Toți patru vor fi reținuți timp de 30 de zile în timpul unei anchete, după ce un judecător a prelungit perioada inițială de reținere de 24 de ore, a declarat Ramona Bolla, purtător de cuvânt al agenției române de combatere a crimei organizate DIICOT. Bolla a spus că decizia nu este definitivă și că toți cei patru suspecți au făcut deja apel la prelungire, care este puțin probabil să fie audiată în instanță înainte de săptămâna viitoare.

DIICOT a precizat într-un comunicat, joi târziu, că cei patru suspecți în acest caz au fost arestați sub acuzația de apartenență la un grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Agenția a precizat că cetățenii britanici au recrutat femei care au fost supuse la „acte de violență fizică și constrângere psihică”, exploatate sexual de membrii grupului și forțate să efectueze acte pornografice menite să aducă „beneficii financiare importante”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button