Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscopul zilei, 2 ianuarie 2023. Rac, scoate-te din poziția de victimă

Astăzi, 2 ianuarie, Luna ia în greutate în Taur. Este momentul potrivit pentru a vă planifica veniturile și cheltuielile și pentru a lua decizii cu privire la orice probleme financiare, inclusiv cele legate de investițiile de capital. Începutul de an este un moment excelent pentru a dezvolta parteneriate și pentru a consolida legăturile de afaceri și personale. Pentru cei care muncesc din greu chiar și în timpul sărbătorilor, călătoriile de lucru și negocierile vor fi de succes. În general, există o perioadă de înălțare emoțională și fizică, folosește-ți energia cu înțelepciune și în timp util.

♈ Berbec
În timp ce o parte din tine așteaptă schimbarea, o altă parte din tine se teme de ea cu fiecare fibră a ființei tale. Dar iată cum stau lucrurile: adevăratele tale nevoi sunt cele care au făcut ca universul să „pornească” vântul schimbării. Ca să poți scăpa de vechiul și să devii o versiune nouă, mai bună a ta. Așadar, pregătiți-vă pentru a merge mai departe cu încredere și pregătiți-vă pentru călătorie. Începeți să vă schimbați convingerile interioare care vă împiedică să vă realizați puterea și potențialul. Amintiți-vă că această călătorie către voi înșivă va necesita un anumit grad de singurătate, iar acest lucru este în regulă. Nu vă fie teamă să vă stabiliți prioritățile și să trasați limite acolo unde este necesar. Prudența este o superputere pe care sunteți chemați să o dezvoltați ca formă de autoîngrijire.

Sfatul cosmic: ai încredere în magia noilor începuturi.

♉ Taur
Magia vă va urmări în următorul deceniu. Gândiți-vă ce fel de poveste doriți să spuneți urmașilor dumneavoastră. Cum vrei să fii ținut minte? Chiar dacă ești încă tânăr, această practică te ajută să îți stabilești prioritățile și să te cunoști, să faci un efort și să devii o persoană mai bună. Este timpul să vă faceți un plan pentru restul vieții, cel puțin să alegeți o direcție. S-ar putea să trebuiască să-ți schimbi convingerile pentru a te putea ridica în toate modurile de care sufletul tău este capabil. Nimic nu este dincolo de atingerea ta, găsește-l pe vrăjitorul din tine și simte puterea de a face un miracol.

Sfat cosmic: niciodată nu este prea târziu să revizuiești principiile care nu mai funcționează.

♊ Gemeni
Amintește-ți cine ești, amintește-ți puterea și unicitatea ta. Lucrând la problemele de stimă de sine vă va ajuta să vă ridicați la nivelul următor și să profitați de fiecare oportunitate pentru a vă atinge obiectivele. S-ar putea ca în curând să vă reconsiderați relația cu corpul dumneavoastră, ajungând să înțelegeți necesitatea de a avea grijă de el. Fă din meditație o parte din rutina ta zilnică – fie că e vorba de dans, yoga sau arte marțiale. În această mișcare, puteți găsi armonia și puteți elibera traumele pe care le-ați reprimat ani de zile. Căutați pacea, încercați diferite moduri de a o găsi, aveți nevoie de ea ca de aer. Dar asta nu înseamnă că totul în lumea ta va fi întotdeauna perfect. Universul ne educă prin contraste.

Sfat cosmic: preferă liniștea sufletească în locul oricărui alt lucru.

♋ Rac
Dacă există un lucru care trebuie lăsat în urmă, acela este mentalitatea de victimă. Amintiți-vă că doar voi sunteți creatorul realității voastre, Sinele vostru Superior este cel care cheamă anumite persoane și experiențe să fie catalizatori pentru transformare și creștere. Așadar, priviți în interiorul vostru, aprindeți lampa conștiinței și porniți în această călătorie metaforică. Explorați tiparele de gândire care vă țin din întuneric spre lumină. Tot ceea ce nu vă servește binele, lăsați în urma voastră. Credeți-mă, uneori distrugerea este o parte necesară a procesului de creație. Determinați-vă intențiile și acționați în mod activ.

Sfat cosmic: scoate-te din poziția de victimă cu toată puterea ta.

♌ Leu
Nu lăsa pe nimeni să te facă să te îndoiești de propria înțelepciune, să reduci la tăcere vocea intuiției tale, să alegi direcția pentru tine. Lasă-i să creadă că porți haine nepotrivite, că asculți lucruri nepotrivite, că ai slujbe nepotrivite și că petreci serile cu oameni nepotriviți. Te pricepi să discerni ce este al tău și ce nu este al tău. Și acolo unde vă simțiți bine – rămâneți chiar și în ciuda acestui lucru. Într-un moment de nefericire, „profesorii” nu vor veni în ajutor, ei pot doar să dea sfaturi. Oameni care nu te pot aprecia, care cer „conformitate” – ai nevoie de ei? Iubirea nu este așa, ea acceptă și înțelege totul. Scapă de așteptările altora și găsește-ți vocea autentică.

Sfat cosmic: ești demn de atenție, nu te lăsa privit ca un dat.

♍ Fecioară

Bucuria este starea ta naturală de a fi. Inspiră, relaxează-ți umerii și renunță la tensiunea pe care o porți cu tine ca pe un semn de distincție. Lucrurile și evenimentele se pot dovedi a fi mai bune decât vă imaginați. Acest lucru se va vedea foarte clar în lunile următoare. În plus, viața personală se va schimba în bine. Veți descoperi că sunteți înconjurat de oameni care sunt mândri de dumneavoastră și de evoluția dumneavoastră. Dacă visezi la un partener romantic, pregătește-te să întâlnești o persoană cu mare potențial în lunile următoare. Această persoană promite să fie atât un refugiu sigur, cât și cea mai mare aventură a ta.

Sfat cosmic: caută bucuria în fiecare moment – aceasta este calea spre armonie.

♎ Balanță
Iubirea vine în multe forme, iar iubirea vine pe neașteptate. Așadar, continuă-ți viața rămânând cea mai fericită și strălucitoare versiune a ta, răspândind vibrații bune ca niște confetti. Acest câmp magnetic din jurul tău va atrage toate persoanele potrivite și experiențele pozitive. Nu urmăriți, ci atrageți” să rămână mantra dumneavoastră atât în plan personal, cât și profesional. Vorbind de activitățile profesionale, fiți fideli proiectului pe care îl iubiți, nu renunțați să încercați să vă atingeți scopul. Și nu uitați să vă sprijiniți. Chiar dacă nimeni altcineva nu poate în acest moment. La urma urmei, te ai pe tine!

Sfat cosmic: fii propriul tău cel mai bun prieten și sprijin.

♏ Scorpion
Prieteniile cu unele persoane din viața ta au expirat probabil deja. Nu te învinovăți pentru asta, al tău nu te va părăsi. Uneori trebuie să renunți, să uiți, să spui la revedere și să te desparți pentru a face loc pentru ceea ce este corect și cel mai bun. De asemenea, universul vă cere să nu vă luptați cu neînțelegerile. Disensiunile au fost întotdeauna o provocare, dar acesta nu este un motiv pentru a renunța la convingerile tale. Nu vă adaptați. Căutați oameni cu mentalități asemănătoare cu care să vă găsiți liniștea. Oamenii potriviți își vor găsi mai devreme sau mai târziu drumul în lumea ta și o vor înfrumuseța. Greu de crezut? Apoi, nu vă fie teamă să cereți ajutor – mentorul potrivit vă poate ajuta să vă descoperiți propriile forțe și potențial.

Sfatul cosmic: Ai încredere că mai devreme sau mai târziu vei fi auzit și înțeles.

♐ Săgetător
Singura cale de ieșire este cea interioară. La fel și tu trebuie să începi să ieși din întunericul problemelor din capul și din inima ta. Conștientizarea așa-numitelor părți întunecate ale sufletului vă permite să intrați într-un spațiu de plenitudine. Să știi că nu poți mulțumi pe toată lumea în orice moment este o parte importantă a maturizării. Credeți în voi înșivă – acesta este cel mai important secret al succesului vostru. Începutul unui nou an este un moment propice pentru noi idei și inspirație. Ideile vă pot cere să vă depășiți propriile limite și să sfidați normele societății. Aveți răbdare și nu dați înapoi.

Sfat cosmic: Trebuie să capeți încredere în tine în primul rând.

♑ Capricorn
Miracolele sunt peste tot în jurul tău chiar acum, dar s-ar putea să nu le vezi încă. Obișnuiește-te să fii copilul iubit al destinului, crede în această alegere și așteaptă un miracol. Nu poate trece pe lângă tine. Nici norocul și o mulțime de accidente fericite. Universul recompensează cu generozitate încrederea și ușurința. Amintiți-vă că o stare de recunoștință va crește energia binelui în viața voastră. Dacă vă pasă de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră, îmbunătățiți-vă condiția fizică. Găsește o activitate pe placul tău, dar nu de dragul înregistrărilor, te rog! Plăcerea rezultatelor, și nu munca titanică, este pe primul plan.

Sfat cosmic: Obișnuiește-te, miracolele devin ceva cotidian!

♒ Vărsător
Îți amintești când voiai să renunți la slujba ta plictisitoare de zi cu zi, să cumperi un singur bilet spre un paradis tropical și să predai yoga pe plajă? Este posibil! Nu există bariere în calea unui vis real, trebuie doar să îl facilitați. Așa că acordați-vă frecvența inimii, amintiți-vă adevărata voastră chemare și pregătiți-vă să faceți un salt cuantic spre viitorul vostru imaginat. Eliberat de greutatea așteptărilor altora, îți poți activa propriul portal de putere și poți căpăta aripi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să acționați impulsiv – un plan de acțiune practic și pregătit vă asigură că vă veți pune pe picioare. Dacă nu aveți posibilitatea de a vă face bagajele și de a pleca într-o călătorie în jurul lumii, este în regulă și asta. Plantați semințele schimbării acolo unde vă aflați.

Sfat spațial: este posibil ca „normalitatea” ta să fie diferită de normele societății, și asta este în regulă!

♊ Pești
Stelele vă cer să fiți atenți la conceptul de wu-wei, care se traduce aproximativ prin „a nu face”. Filozoful și activistul spiritual Alan Watts a numit această doctrină „non-coerciție”. Pentru a explica acest lucru, el a dat exemplul navigației cu vele și nu al vâslitului. Acest lucru ne aduce la întrebarea principală: cum și unde înoți împotriva curentului? Cum poți deveni una cu ciclurile și ritmurile naturii? Ia-ți un moment pentru a vizualiza cum va arăta „efortul tău ușor” și apoi eliberează-te de tensiune o dată pentru totdeauna. Nu uitați că fiecare experiență este perfectă și că fiecare experiență pe care o aveți a fost aleasă pentru voi de către univers.

Sfat cosmic: conștientizează puterea de a refuza să fii forțat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button