Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Putin a ales cea mai directă cale spre dezastru – este un ratat strategic. Analist politic (VIDEO)

Șeful Kremlinului, Putin, era încrezător că are dreptate și că este victorios atunci când a început războiul din Ucraina. Acum minte cu nerușinare și simte că pierde. Este un ratat din punct de vedere strategic, pentru că a ales o strategie de dezvoltare a țării care duce la o fundătură. Această opinie a fost exprimată de analistul politic rus Dmitri Oreshkin în cadrul emisiunii postului de televiziune FREEDOM TV.

„Am mai scris acum doi ani că Putin este un ratat. Din punctul meu de vedere, este un ratat din punct de vedere strategic, pentru că a ales o strategie de dezvoltare a țării care duce la o fundătură. Urmează calea sovietică, reface verticala sovietică, uitând unde duce această cale”, a spus analistul politic.

De îndată ce Putin a început să distrugă instituțiile de stat ale Rusiei, parlamentarismul, presa liberă și tribunalele independente, a devenit clar că va conduce țara într-o fundătură, a spus Oreshkin.

„De îndată ce a început să se transforme într-un lider, inamovibil și care nu se retrage de la putere, a devenit clar că, mai devreme sau mai târziu, va conduce Rusia într-o fundătură. Și în acest sens, este un ratat strategic. A ales buzunarul greșit, dacă se poate spune așa, în termeni de biliard. Bineînțeles că nimeni nu m-a crezut înainte, pentru că ideea dominantă era că Rusia se ridică din genunchi. Dar mi s-a părut evident că Putin oferă un model de dezvoltare de care oamenii moderni nu sunt interesați”, a spus Oreshkin.

În opinia sa, Putin avea o altă imagine a lumii în cap, așa că nu s-ar fi lăsat ghidat de valorile europene. A vrut să locuiască într-o „sovka”.

„Putin avea în cap o altă imagine a lumii. El credea că există o așa-numită „lume rusă” slavă. După ce a citit în Dugin, Ilyin, s-a gândit că, într-adevăr, Belarus și Ucraina sunt un singur popor, o singură credință, un singur stat și așa mai departe. De fapt, nu este așa. Națiunile normale se îndreaptă spre sistemul european de valori, pentru că este mai interesant, mai bogat, mai divers, mai atractiv în sensul dezvoltării tehnologice, științifice sau de orice altă natură. Dar Putin, ca reprezentant al clasei ceciste, vrea să trăiască în „Uniunea Sovietică”, pentru că acei ceceni erau stăpânii țării atunci, ceceniștii și nomenclatura de partid concurează între ei. De îndată ce a făcut această alegere, a devenit clar că va conduce țara într-o fundătură”, a declarat analistul politic.

În cele din urmă, Putin a pierdut, pentru că a condus statul nu doar într-o fundătură, ci pe o cale sângeroasă către un dezastru inevitabil.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button