Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Sute de persoane se luptă să salveze un copil care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri

Sute de salvatori din Vietnam s-au luptat luni pentru a elibera un băiat de 10 ani care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri pe un șantier de construcții în urmă cu două zile.

Băiatul, pe nume Thai Ly Hao Nam, a căzut în puțul unui pilon gol de beton cu o lățime de doar 25 de centimetri, scufundat ca parte a unui nou pod în provincia sudică Dong Thap, aparent în timp ce căuta fier vechi, a declarat un salvator pentru AFP prin telefon.

„Facem tot ce putem. Nu putem spune încă care este starea băiatului”, a declarat salvatorul, care s-a identificat doar ca Sau.

Potrivit presei, salvatorii au încercat să foreze și să înmoaie solul din jur pentru a încerca să tragă pilonul în sus pentru a-l salva pe Nam.

Autoritățile „nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El a încetat să mai interacționeze cu exteriorul, deși oxigenul a fost mereu pompat în” gaură, a relatat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Luni, prim-ministrul Pham Minh Chinh a cerut salvatorilor de la nivel federal să se alăture eforturilor autorităților locale pentru a salva băiatul.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button