Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Un avion s-a prăbușit în Cehia, pilotul a murit pe loc

Un pilot în vârstă de 51 de ani a murit într-un accident de avion ultraușor, duminică, în orașul ceh Chodkovice nad Mogelkou din regiunea Liberec.

Avionul nu transporta pe nimeni altcineva. Accidentul este investigat de poliție în cooperare cu reprezentanții Asociației Accidentelor de Aviație și cu inspectorii Direcției de Investigare a Accidentelor de Aviație, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției regionale, Ivana Balakova.

„Accidentul a fost raportat la linia 112 la scurt timp după ora 13:00, iar pompierii profesioniști din Liberec și unitățile de voluntari din Chodkovice și Český Doub, precum și serviciul de salvare, s-au deplasat de urgență la fața locului. „Pilotul a suferit răni incompatibile cu viața, din cauza cărora a murit pe loc, medicul nostru nu a putut decât să confirme decesul”, a adăugat Mihail Georgiev, purtător de cuvânt al serviciilor regionale de urgență.

„Când am examinat locul tragicului accident de astăzi, am constatat că în avionul ultraușor se afla doar pilotul însuși, fără alți pasageri”, a adăugat Balakova.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button