Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Fetiță de 14 ani ucisă cu zeci de lovituri de cuțit. Ademenită de criminal să-l colinde

„Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că el a solicitat să fie urat de către victimă împreună cu fratele ei. S-a şi întâmplat acest lucru. I-ar fi plătit o anumită sumă, respectiv 50 de lei, după care, la despărţire, s-a întors şi a înjunghiat-o”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani l-au audiat pe autorul crimei din seara de ajun de Anul Nou de la Truşeşti şi au aflat care ar fi fost mobilul faptei. 

Din primele concluzii ale anchetei, reiese că tânărul de 20 de ani ar fi ucis-o pe Maria, fetiţa de 14 ani de la un centru de plasament din Truşeşti, din cauza unei forme de gelozie. 

Cătălin i-ar fi propus fetei în mai multe rânduri să accepte să fie iubita lui, însă adolescenta a refuzat de fiecare dată. Deranjat de refuzul consecvent al fetei, botoşăneanul a avut o criză de furie, a pus mâna pe cuţit şi a urmărit-o în ziua de ajun, înjunghiind-o de mai multe ori. 

“De la un refuz al unei relaţii de prietenie… El se ţinea de mult după fata asta, dar acum s-a decompensat, probabil”, a declarat un procuror de la Botoșani. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice a autorului crimei de pe 31 decembrie. Individul se află în arest preventiv, după ce în prima zi a anului Tribunalul Botoşani a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor calificat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button