Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 5 ianuarie 2023. Balanță, nu te mai mulțumi cu puțin!

Astăzi, 5 ianuarie. Luna în Gemeni. Zi pentru afaceri rapide și energice, dar care corespunde și impulsivității sporite a pericolelor. Astăzi este mai bine să te ocupi de probleme care nu necesită concentrare și un angajament serios de timp. Dar, pe de altă parte, deciziile vor fi ușor de luat, iar informațiile corecte vor ajunge în mâinile dumneavoastră. Profitați de ea! Cel mai bun exemplu: dacă sunteți în curs de pregătire a unei lucrări de cercetare, acum este mai bine să tastați baza de date pentru aceasta decât să „pieptănați” meticulos textul sau să efectuați calcule.

♈ Berbec
Luna decembrie a fost activă și acum tânjești după un timp de singurătate. O dorință de înțeles și, cu siguranță, aveți dreptul să vă odihniți. Dar nu ar trebui să dispăreți din lume pentru o perioadă lungă de timp chiar acum, pentru că universul v-a pregătit o mulțime de surprize plăcute. Poate că o întâlnire foarte specială se va întâmpla la o petrecere la care nu vrei să mergi! Așa că da, petrece ceva timp singură cu tine, în hainele tale confortabile și uitându-te la emisiunea ta preferată, apoi înveselește-te și pleacă! Descoperă, uimește-te, bucură-te și trăiește!

Sfat cosmic: nu mai stați acasă și acceptați această invitație la petrecere!

♉ Taur.
În ultima vreme te simți ca și cum ai fi prins în mijlocul unei furtuni și nu ai nicio ieșire. Fă-ți o favoare și oprește fluxul de gânduri negative. Numai tu poți să te scufunzi în și din elementul negru! Respiră. Este timpul să ieșiți din cap și să vă scufundați în corpul vostru. Dacă practicile de respirație nu sunt pe placul tău, dă drumul la muzica preferată și rămâi singur cu ea într-o stare de pace. Și dacă aveți chef să dansați, nu ezitați să o faceți. Principalul lucru nu este să căutați o soluție la toate problemele dvs. în acel moment, ci să vă distrageți și să vă relaxați de la griji.

Sfat cosmic: Pune-ți playlistul preferat, expiră și relaxează-te.

♊ Gemeni.
Persoana iubită se interesează activ de viața ta, iar asta este minunat, Gemeni. Este un semnal pentru tine – poți să lași garda jos și să-l lași pe alesul tău să vadă cine ești cu adevărat, cu toate defectele și virtuțile tale. Crede-mă, ești gata să experimentezi un nivel de intimitate mai profund decât îți dai seama. Pentru gemenii care au început recent să se întâlnească cu cineva sau se află la începutul unei relații, astrele recomandă să le oferiți partenerilor o privire în viața voastră de zi cu zi. Da, poți deja, nu-ți fie teamă. Arată-i casa ta, hobby-urile tale, vorbește despre muncă și creativitate. Includeți persoana respectivă în lumea dumneavoastră și faceți-o să se simtă binevenită.

Sfat cosmic: Implică-ți partenerul într-o activitate care îți place cu adevărat.

♋ Rac
Este timpul să ieșiți din coconul vostru și să începeți să vă realizați toate vechile intenții și vise. Acționează în limitele tale, dar realizează-ți totuși dorința. Racii care au fost într-o relație romantică de ceva timp pot avea nevoie de mai multă intimitate. Nu uitați că, deși este îndrăgostit, este posibil ca partenerul dumneavoastră să nu fie pregătit pentru următorul nivel al relației. Evaluați situația cu sobrietate pentru a evita dezamăgirea. Fără fantezii sau fraze de genul „așa ar trebui să fie în acest stadiu”. Totul este individual. Ascultă-ți nu numai inima, ci și jumătatea ta. Încercați să observați lucrurile mărunte pentru a înțelege cât de confortabil se simte partenerul dumneavoastră.

Sfat cosmic: evitați așteptările nerezonabile, fiți realiști.

♌ Leu
Nu este ușor să fii un donator în orice relație. Nu e de mirare că vă simțiți adesea epuizați. Adevărul este că nu poți repara lumea exterioară. Nu poți schimba comportamentul altora. Ceea ce puteți face este să vă umpleți propriile rezerve și să vă oferiți dragostea, îngrijirea și hrana de care aveți nevoie în acest moment. Oh, și dacă te aștepți la scuze, expiră și renunță la așteptări! În cazul fricțiunilor cu partenerul tău, fără un interes reciproc în rezolvarea problemei, nu va exista niciun rezultat pozitiv. Negociați, discutați, căutați împreună o cale de mijloc.

Sfat cosmic: nu puteți repara relația decât împreună, nu încercați să o faceți singuri.

♍ Fecioară
Fecioara parcurge primele zile ale noului an în tumult și totul este într-o harababură din care nu reușești să ieși. Expirați, veți reuși în curând să vă adunați și să puneți capăt la toată confuzia. Începeți prin a vă schimba perspectiva, de exemplu, căutând partea bună a situației actuale. Nu uitați niciodată să fiți recunoscători pentru toate încercările voastre. Este o experiență neprețuită care te face mai înțelept și mai puternic, așa că nu stați mult timp în lacrimi, mergeți mai departe. Credința ta neclintită în univers te va ajuta să pășești într-un viitor mai bun.

Sfat cosmic: cele mai rele lucruri care ți se întâmplă sunt pentru binele tău, ține minte asta.

♎ Balanță.
Ce e în tine: iubire, romantism, loialitate și angajament. Ce îți spune iubitul tău: „Hai să vedem unde ne duce asta”, „Să ne lăsăm purtați de val”, „Am multe de făcut acum”, „Nu vreau să ai așteptări de la mine”. Adevărul absolut este că, dacă nu ești o prioritate astăzi, vei fi la fel și mâine. Și peste cinci ani. Definește-ți valoarea și acționează în consecință. Atunci când crezi că meriți ce e mai bun, universul găsește modalități de a ți-l oferi. Acceptă faptul că trecerea la o versiune mai bună a ta și a relațiilor poate fi singuratică, este în regulă.

Sfat cosmic: meriți mai mult, nu te mai mulțumi cu mai puțin!

♏ Scorpion
Săptămâna aceasta radiază energie, imaginează-ți cea mai bună viață repetând afirmații cu voce tare, practică ritualuri de autoîngrijire, culcă-te la timp și pune deoparte câteva monede pentru viitor. Citiți imediat aceste sfaturi ca o acțiune – toate acestea sunt pur și simplu necesare acum. Urmează-ți visele și caută armonia în toate lucrurile. Când mergeți în natură, gândiți-vă la bunăstarea destinației de vacanță și la mediu. Atunci când comunicați cu cei apropiați, dați dovadă de atenție și înțelegere. Și, uitându-vă în oglindă, fiți fericiți de reflexia voastră – sunteți frumoși, talentați și demni de tot ce e mai bun.

Un sfat cosmic: căutați armonia în toate – acasă, în timpul liber, la serviciu și în relațiile voastre.

Săgetător
Dragostea vine în multe forme, iar uneori dragostea vine pe neașteptate, când nu te așteptai deloc la ea. Așadar, continuă să trăiești fiind cea mai fericită și strălucitoare versiune a ta, răspândind doar vibrații bune și fără să lași exteriorul să te abată de la drum. Creează tu însuți cel mai bun mediu în jurul tău și vei fi răsplătit! Acest câmp magnetic este cel care promite să atragă experiența dorită în realitatea ta. Universul nu precupețește niciun efort pentru fericirea celor demni și recunoscători, va avea grijă de voi.

Sfat cosmic: Universul promite să atragă toate persoanele potrivite în viața ta, așteaptă.

♑ Capricorn
Dacă ar fi trebuit să funcționeze, ar fi funcționat împotriva tuturor șanselor. Încetează să te mai frustrezi cu plângeri, reproșuri, repetând la nesfârșit o situație neplăcută. Amintiți-vă că fiecare moment este un dar. Experiențele, chiar și cele extrem de negative, sunt menite să învețe înțelepciunea sufletului și să te ajute să găsești pacea exact acolo unde te afli. Apropo de pace și liniște: astrele arată spre cineva la care te-ai gândit mult în ultima vreme, cineva cu care ai vrut să faci pace. Faceți primul pas fără să vă atașați de un anumit rezultat. Cereți iertare sau iertați, aceasta vă va da speranță și vindecare.

Sfat cosmic: acceptă inevitabilitatea unor evenimente, nu totul depinde de tine.

♒ Vărsător.
Astăzi, universul vă cere să vă împrieteniți cu propriul corp. Începeți să o „ascultați” mai mult, aveți grijă de sănătatea voastră, nu o mai torturați cu diete și obiceiuri proaste. Puteți încerca alimentația intuitivă sau alte tehnici, puteți consulta un nutriționist profesionist, dar în cele din urmă nu vă mai testați corpul. S-ar putea să nu reușiți să scăpați imediat de vechile obiceiuri, iar acest lucru este în regulă. Important este să faceți un pas în direcția corectă. În ceea ce privește afacerile inimii, însă, aveți grijă! Există o șansă ca interesele dumneavoastră să fie neglijate cu rea intenție.

Sfat cosmic: Înlocuiți cuvântul „dietă” cu sintagma „nutriție adecvată”.

♊ Pești.
Aveți puterea de a transforma orice eșec într-un progres. Repetați-o mai des, luați-o de bună, bucurați-vă de marea oportunitate. Aveți puterea de a transforma amărăciunea rămasă într-un elixir dulce, folosiți înțelepciunea pentru a crește mai departe. Luați o pauză de la multitudinea de responsabilități și îndatoriri, privind în interiorul vostru. Faceți un bilanț al lecțiilor destinului pe care le-ați învățat în ultimele luni, gândiți-vă la scopul pentru care vi s-au dat și cum să le aplicați.

Sfat spațial: Transformați eșecul într-un stimulent pentru a face mai bine în viitor!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button