RĂZBOI

Război în Ucraina, ziua 316: Ocupanții ruși au efectuat trei atacuri cu rachete, 13 atacuri aeriene și 68 de atacuri cu lansatoare

Aviația Forțelor Armate ale Ucrainei a efectuat 25 de lovituri asupra locațiilor unde se aflau efective și echipamente inamice. Acest lucru a fost raportat în cadrul unei ședințe de dimineață a Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

În ultimele 24 de ore, ocupanții ruși au efectuat trei atacuri cu rachete, 13 atacuri aeriene și 68 de atacuri cu lansatoare de rachete, în special împotriva infrastructurii civile din orașele Bakhmut, Kostyantynivka și Kurakhovo din regiunea Donețk, Nikopol din regiunea Dnipropetrovsk și Kherson. Există victime, răniți grav și decese în rândul populației civile.

Pericolul atacurilor aeriene și al rachetelor inamice persistă pe întreg teritoriul Ucrainei.

Inamicul continuă să își concentreze eforturile pentru o ofensivă în direcția Bakhmut. În direcțiile Avdiivka și Kupyansk după ofensivă nu au avut succes.

În direcțiile Novopavlovsk, Zaporizhzhia și Kherson, continuă să desfășoare o apărare activă, bombardând poziții ale trupelor ucrainene și obiecte civile de-a lungul liniei de contact.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button