Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CULINAR

Brioșe cu carne: o rețetă populară

Brioșele gătite se combină cel mai bine cu salate. Sunt delicioase atât calde, cât și reci. Delicat și suculent. Perfecte pentru o masă festivă sau pentru un meniu de cină.

Ingrediente:
carne tocată de pui – 300 g
ou – 1 buc.
morcov – 1 buc (mic)
cartofi – 1 buc
ceapă – 1 cap (mare)
sare, piper măcinat – după gust
busuioc – vârf de cuțit
oregano – un vârf de cuțit
mărar proaspăt

Pregătirea
Se pune carnea tocată într-un castron, se adaugă oul, condimentele. Se spală și se curăță cartofii, morcovii și ceapa. Radeți legumele pe o răzătoare fină, tocați fin verdeața de mărar și sarea, amestecați totul bine.

Dacă formele tale sunt de metal, unge-le cu ulei și împarte umplutura în forme.

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute.

Se separă bine brioșele din forme și se așază pe un platou.

Sfaturi:
Se poate folosi orice fel de carne.
Formele de silicon sunt o idee bună – le puteți stropi pur și simplu cu apă. Dacă nu aveți așa ceva, puteți cumpăra unele de hârtie (de unică folosință) dintr-un magazin. Pentru această proporție aveți nevoie de 6

Dacă umplutura se lipește de mâini, udați-le cu apă rece.
Brioșele se potrivesc cel mai bine cu salatele.
Înainte de a introduce brioșele în cuptor, puteți presăra brânza deasupra și puteți decora cu felii de roșii sau ardei roșu.

Poftă bună!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button