Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Un bărbat de 30 de ani și-a împușcat mortal bunicul, cu o armă de vânătoare

Un bărbat de 30 de ani și-a împușcat mortal, din greșeală, bunicul, cu o armă de vânătoare, într-o localitate din Timiș.

Polițiștii din Lugoj au fost sesizați joi că în localitatea Jdioara din județul Timiș un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare, notează jurnalul.ro.

Practic, spune IPJ Timiș, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Jdioara, l-a împușcat din greșeală pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale.

„Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, transmite sursa citată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button