Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Cadavrul unui activist LGBTQ kenian a fost găsit într-o cutie de metal

Poliția keniană a investigat moartea unui activist LGBTQ, al cărui cadavru a fost găsit într-o cutie de metal, în timp ce grupurile pentru drepturile omului au denunțat vineri crima, iar poliția a anunțat o arestare.

Cadavrul lui Edwin Chiloba a fost găsit miercuri pe un drum din comitatul Uasin Gishu, în vestul țării.

Poliția a declarat că un operator de mototaxi a raportat că a văzut cutia aruncată de un vehicul fără numere de înmatriculare. Motociclistul a raportat acest lucru ofițerilor de poliție care operau la un baraj rutier din apropiere.

Ofițerii care au deschis cutia au găsit cadavrul în descompunere al unui bărbat pe care l-au descris ca purtând haine de femeie. Cadavrul a fost identificat ca fiind al lui Chiloba și a fost dus la Moi Teaching and Referral Hospital pentru a se stabili cauza morții.

Motivul nu era încă cunoscut, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Resila Onyango.

„Nu știm deocamdată de ce a fost ucis în acest fel. Experții se ocupă de această chestiune”, a declarat ea.

Șeful investigațiilor penale din județul Uasin Gichu, Peter Kimulwo, a declarat vineri jurnaliștilor că o persoană a fost arestată după ce vecinii au raportat că l-au văzut pe acesta și alte două persoane mutând o cutie metalică din casa lui Chiloba.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button