Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Cartea prințului Harry expune durerea, războiul, drogurile și rupturile din familie

Băiat îndurerat, adolescent cu probleme, soldat în timpul războiului, prinț nefericit – multe fațete ale Prințului Harry sunt dezvăluite în memoriile sale explozive, adesea cu detalii care ridică sprâncenele.

De la relatări despre consumul de cocaină și pierderea virginității până la rupturi de familie crude, „Spare” expune detalii profund personale despre Harry și despre familia regală în sens larg.

Associated Press a achiziționat un exemplar al ediției în limba spaniolă a cărții înainte de publicarea sa în întreaga lume, marți. Dezvăluirile sale au electrizat presa britanică – dar au fost întâmpinate cu tăcere din partea Palatului Buckingham.

Cartea se deschide cu un citat din scriitorul american William Faulkner: „Trecutul nu este niciodată mort. Nici măcar nu este trecut”.

Povestea lui Harry este dominată de rivalitatea sa cu fratele mai mare, Prințul William, și de moartea mamei băieților, Prințesa Diana, în 1997. Harry, care avea 12 ani la acea vreme, nu a iertat niciodată presa pentru moartea Dianei într-un accident de mașină în timp ce era urmărit de fotografi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button