Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
LIFESTYLE

Cele mai puternice rugăciuni către Sfântul Ioan Botezătorul – Rugăciune pentru boală și ochiul rău

În ziua de 7 ianuarie, în biserici are loc o liturghie și o binecuvântare a apei.

Sâmbătă, se sărbătorește una dintre cele douăsprezece sărbători creștine principale, Botezul Domnului. În această zi se obișnuiește să ne amintim de botezul lui Iisus Hristos în râul Iordan. De asemenea, în această zi se recită rugăciuni speciale, care au o mare putere.

Ce rugăciuni se rostesc în ziua de Bobotează?
Se recită rugăciuni speciale, care descriu evenimentele din ziua Bobotezei. În aceste rugăciuni se roagă la Domnul pentru puterea minții și îi cere lui Dumnezeu izbăvirea de boli, împlinirea dorințelor și noroc.

Rugăciunea sinceră din ziua de 7 ianuarie are puteri miraculoase și se crede că va fi ascultată. Principalul lucru este să crezi în miracole, iar acestea se vor întâmpla.

Rugăciune pentru împlinirea dorințelor
Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Nu te supăra pe cererea mea sinceră, dar nici nu-mi refuza mila infinită. Binecuvântează-mă pentru împlinirea dorinței mele și alungă toate abisurile diavolești. Fie ca tot ceea ce am plănuit să se împlinească, acum și întotdeauna, și în vecii vecilor. Amin.

Rugăciune pentru noroc și prosperitate
Mă trezesc noaptea, iau apă sfințită. Apă sfințită, noapte sfântă, sfințește trupul și sufletul, veniți, îngeri, aripi liniștite, aduceți pacea lui Dumnezeu, aduceți-l pe Dumnezeu în casa mea.

Pentru Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și pentru Ioan Înaintemergătorul mă rog: Botezător al lui Hristos, Sfânt Înaintemergător, prooroc al celor din urmă, primul martir, învățător al postului și al pustnicilor, învățător al curăției și prieten al lui Hristos.

Te rog și către Tine mă rog: nu mă lepăda de mijlocirea Ta; nu mă lăsa căzut în multe păcate; înnoiește sufletul meu în pocăință, ca prin al doilea botez; curățește-mă de toate păcatele mele și condu-mă, ca nimic necurat să nu intre în Împărăția Cerurilor. Amin

Rugăciune la Bobotează înainte de folosirea apei sfințite: pentru boală și ochiul rău
O, Dumnezeul meu, fie darul Tău cel sfânt și apa Ta cea sfântă pentru iertarea păcatelor mele, pentru luminarea minții mele, pentru întărirea tăriei mele spirituale și trupești, pentru salubritatea sufletului și a trupului meu, pentru supunerea patimilor și a infirmităților mele, prin mila Ta infinită, prin rugăciunile Maicii Tale cea Curată și ale tuturor sfinților Tăi. Amin.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button