Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 7 ianuarie 2023. Berbec, nu uita că viața este o sărbătoare!

Astăzi, 7 ianuarie, Luna plină în Rac creează o atmosferă de lentoare, nevoia de stabilitate. Nu ar trebui să creați o furtună în mod artificial, petreceți ziua cu o muncă monotonă clară, griji plăcute și armonizarea exclusivă a timpului liber. Atunci, în toate domeniile vieții veți avea succes, pentru că într-o stare de pace veți lua decizia corectă. Aveți grijă cu banii: Tot ceea ce ați cheltuit, investit sau împrumutat are toate șansele să nu se mai întoarcă la dumneavoastră. Cultivați-vă forța interioară prin meditație și practici de autoperfecționare și păziți-vă sufletul împotriva tentațiilor distructive. Evenimentele vor depinde nu de calea pe care o alegeți, ci de reacția la ele, de sentimentul pe care îl aveți în situația respectivă – o atitudine pozitivă și încrederea sunt mai importante ca niciodată.

♈ Berbec
Adevărul este atât de simplu, Berbec: viața este menită să fie trăită. Totul! Este menit să fie sărbătorit, admirat, văzut ca o mare sărbătoare! Așadar, reconsiderați-vă viața de zi cu zi, controlați-vă gândurile, nu lăsați negura disperării să vă cuprindă. Este o muncă grea, dar o poți face. Nu analizați excesiv fiecare lucru, fiecare cuvânt pe care îl spuneți. Momentul prezent este cel în care se află magia, iar momentul prezent este una dintre miliardele de oportunități de a fi fericit.

Sfat cosmic: nu uita că viața este o sărbătoare! Este timpul să sărbătorim!

♉ Taur.
Dacă aveți impresia că cineva vă sustrage rezultatele muncii dumneavoastră, se bucură de strălucirea faimei dumneavoastră sau o etalează în fața superiorilor în încercarea de a vă denigra, probabil că aveți dreptate. Nu puneți la îndoială ceea ce vă spune instinctul să faceți. În același timp, nu lăsați ca toxicitatea altora să vă distrugă. Oamenii de la putere, dacă sunt decenți, profesioniști și înțelepți, vor fi întotdeauna capabili să deosebească adevărul de fals. Nu veți rămâne fără recompensă. Când vine vorba de chestiuni de suflet, fiți prudenți, riscul de a face greșeli anterioare este mare.

Sfat cosmic: ascultă-ți inima și ferește-te de racilele bătrâne.

♊ Gemeni.
Universul în această lună plină îți amintește să îți arăți mai multă iubire, să fii blând cu tine însuți, să îți amintești că perfecțiunea este o iluzie și că ai voie să faci câteva greșeli. Vă încurajează să vă întoarceți în fluxul vieții și să vă jucați pe picior mare – ca niciodată. Este timpul să înlocuiți cuvântul „serios” cu „sincer” și să faceți tot ce puteți în ciuda inhibițiilor interioare. Ai în tine puterea de a avea puterea de a obține victorii incredibile, doar dă-i drumul!

Sfat cosmic: Ești mai curajos decât crezi, jos modestia inutilă!

♋ Rac
O lună plină în semnul tău îți trezește creativitatea! Îți privești creațiile cu un sentiment de admirație și uimire. Ești amețit de ideea de a o împărtăși cu oamenii din cercul tău intim, cei mai dragi și mai prețioși pentru tine. Dar iată cum stau lucrurile: nu toată lumea va fi de acord cu conceptele tale de ultimă oră, și asta este în regulă. Majoritatea geniilor au fost neînțeleși de generația lor, nu uitați asta. Dar nu vă schimbați cursul ales din cauza opiniilor externe dacă sunteți încrezător pe plan intern.

Sfat cosmic: devino cea mai bună versiune a ta, trezindu-ți creativitatea!

♌ Leu
Luna plină aduce cu ea medicamentul speranței. Știți că sunteți într-o poziție bună pentru a continua să prosperați. Așadar, răspândește-ți lumina în toate direcțiile pe care ți le oferă destinul! Aceste căi – personale, profesionale, creative – nu sunt întâmplătoare, universul însuși vă ghidează. Să știți că acest câmp magnetic pe care l-ați creat în jurul vostru va aduce oportunități care să se potrivească cu creșterea sufletului vostru. Este posibil ca unii dintre dumneavoastră să se gândească deja la o ofertă atrăgătoare și promițătoare. Dacă vă trezește cântecul sufletului, răspundeți cu „Da!”.

Sfat cosmic: nu vă temeți să simțiți că lucrurile sunt „prea bune” – le meritați.

♍ Fecioară.

Să redai imaginea de „distant și misterios” este imaginea ta 2022. Acum este momentul să vă puneți inima în palmă și să o arătați lumii, exprimându-vă sentimentele la maxim. Credeți-mă, dacă vă veți putea arăta cât mai deplin, veți deschide portalul către o intimitate mai profundă. Este exact ceea ce are nevoie relația voastră acum. Stelele îți reamintesc că tu ești creatorul realității tale. Alegerile pe care le faci determină cursul vieții tale. Și dacă simți că ai depășit ceva sau pe cineva, dă-ți permisiunea de a merge mai departe.

Sfat cosmic: nu-ți ascunde sentimentele și pe tine însuți sub o mască de indiferență.

♎ Balanță
Sapă mai adânc, Balanță. Sapă în numeroasele straturi ale personalității tale, clarifică îndoielile sufletului, găsește afecțiunile ascunse ale corpului. Examinează-te temeinic și repară tot ceea ce te împiedică să reușești și să duci o viață lipsită de griji (cel puțin să nu-ți complici realitatea cu conflicte interne). Găsește comoara ascunsă adânc în interior. Găsește-te pe tine însuți, ascuns sub straturile de povești care ți-au fost spuse și de povești pe care ți le-ai spus ție însuți. Ești într-o călătorie, Balanță, și această călătorie te va duce acasă. Pentru tine însuți.

Sfat cosmic: determină ce anume din personalitatea ta ești tu și ce reprezintă așteptările celor din jur.

♏ Scorpion
Să fii ocupat doar de dragul de a fi ocupat și să lucrezi 24 de ore pe zi fără pauză – este asta ceea ce îți dorești cu adevărat? Nu ai impresia că îți pierzi timpul făcând lucruri inutile, deși alergi ca o veveriță în roată? E timpul să renunțați, Scorpionilor, e timpul să renunțați! Muncește inteligent, nu din greu, nu uita de ritualurile de autoîngrijire, ai grijă de sistemul tău nervos, dormi opt ore în loc de trei! Fiți în natură, prindeți soarele dimineața, meditați, mâncați mâncare delicioasă și sănătoasă, practicați mindfulness și căutați relații sănătoase. Merită doar să fii neobosit în căutarea bucuriei pure.

Sfatul cosmic: stabilește-ți prioritățile și urmărește neobosit ceea ce îți face plăcere.

♐ Săgetător.
Poți avea tot ce îți dorești dacă îți pui inima și mintea la contribuție! Universul îți amintește să schimbi acele convingeri interioare care te împiedică să-ți realizezi puterea și potențialul. Este un memento pentru a renunța la așteptările umflate și la dorința de a te conforma opiniilor din afară, în timp ce îți reînnoiești angajamentul față de obiectivele și visele tale. S-ar putea să nu ajungeți imediat la destinația corectă, și asta este în regulă. Singurul lucru care contează este că ești dispus să faci un pas, urmat de altul.

Sfat cosmic: nu contează de câte ori eșuezi. Ridică-te și acționează!

♑ Capricorn
Nu ai fost creat pentru a te conforma, pentru a trăi conform unui scenariu învechit transmis de generațiile anterioare. Ai venit pe această lume pentru a fi tu însuți, cea mai strălucitoare și mai îndrăzneață versiune a ta, pentru a-ți explora creativitatea și pentru a sfida însăși ideea de „normalitate”. Nu uitați că puteți schimba percepția celorlalți. Deci, de ce să încerci să te conformezi așteptărilor celor din afară? Ceea ce poți face cu adevărat este să lași deoparte judecățile subiective ale altora și să te accepți pe tine însuți. „Creativitatea este cea mai mare rebeliune care există. Poți fi creativ doar dacă ești un individ, nu poți crea dacă rămâi parte din psihologia mulțimii” – Osho.

Sfat cosmic: eliberează-te de convenții și dă viață inspirației tale.

♒ Vărsător

Dacă scenariile transmise de strămoșii tăi nu funcționează, atunci nu au fost făcute pentru tine. Nu trebuie să repeți soarta altora, ești liber să mergi pe drumul tău și să îți aduci propria contribuție la istorie. Poate că a venit timpul pentru noi scenarii în neamul tău și tu vei fi creatorul lor, un pionier. Schimbați cursul evenimentelor, Vărsătorilor, schimbați realitatea voastră și a întregii lumi. Începeți revoluția la care forțele superioare vă cheamă în acest moment. În munca ta, nu te uita înapoi și nu purta pe umeri greutatea așteptărilor altora. Cei care urăsc vor urî, pentru că asta e meseria lor!

Sfat cosmic: este timpul să îți pui amprenta asupra istoriei, aștepți asta de mult timp.

♊ Pești.
S-ar putea ca noi să fim dependenți de suferința noastră? Altfel, de ce repetăm mereu și mereu cât de mult ne doare în interior? Este, în parte, un efect secundar al empatiei sporite, capacitatea de a simți atât propria noastră emoție, cât și pe cea a celorlalți. Dar a trăi bine este tot o decizie, nu un noroc. Sunt multe lucruri la care trebuie să te gândești în această lună plină. Astrele te ghidează astăzi spre schimbare, cerându-ți să înlocuiești tiparele de gândire negative cu unele pozitive. Oh, și încă un lucru! Nu mai așteptați ca oamenii să se schimbe. Dacă sunteți tratat ca o opțiune și nu ca o prioritate, așa va fi întotdeauna. Asta este ceea ce vrei?

Sfat cosmic: conștientizează-ți valoarea și acționează în consecință.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button