HOROSCOP

Horoscop 8 ianuarie 2023. Scorpion, ia-ți timp să umpli golul interior

Astăzi, 8 ianuarie, Luna în descreștere se află în Leu. Va fi o zi destul de armonioasă, dar activitatea și energia ta vor începe să scadă. Cu toate acestea, dacă reușești să acumulezi ceva energie și să o canalizezi în direcția corectă în această perioadă, astfel de acțiuni și întreprinderi vor fi fructuoase.

♈ Berbec.
Totul pare perfect pe hârtie, dar nu poți scăpa de sentimentul că ceva nu este în regulă. Aproape sigur te așteaptă o ruptură de văl, o situație care nu doar că va scoate la iveală secretele altora, ci va dezvălui și o nouă latură a ta. Pentru unii dintre voi, această revelație va fi probabil mai mult personală decât publică. Dar asta nu face lucrurile mai ușoare: mulți vor trebui să-și descopere partea lor întunecată și – să recunoaștem – această revelație nu va fi plăcută. Orice s-ar întâmpla în această perioadă, să știi că ești pregătit să transformi întunericul în lumină. Un mic indiciu: dragostea va ajuta la rezolvarea multor probleme.

Sfat cosmic: Ești gata să dezvălui laturile secrete ale personalității tale.

♉ Taur.
În această zi ar trebui să renunți la simțul practic obișnuit și să arăți tuturor noi fațete ale personalității tale. Uitați de părerile celorlalți. Strălucește și dansează dacă asta vrei să faci. Șochează și îndepărtează costumul de funcționar musculos. Este timpul să surprindeți.

Sfat cosmic: Este timpul să arăți lumii un nou tu.

♊ Gemeni
Dacă ai impresia că rămâi mereu în urmă în fiecare grup, află că nu toată lumea gândește așa. Există oameni care te văd și te apreciază pentru ceea ce ești. Probabil că șefii tăi au observat de mult timp atributele tale pozitive, iar colegii sunt pe cale să te cheme pentru o vacanță împreună, pentru că sunt înnebuniți de umorul tău. Pregătește-te să cunoști membri ai familiei tale spirituale. Important este că această ultimă lună plină i-a pregătit pe gemenii singuri să își întâlnească sufletul pereche.

Sfat cosmic: Luna plină îți va aduce iubire și intimitate.

♋ Rac
Ciclul principal se încheie, aducându-vă recompense binemeritate și făcând loc pentru scrierea unui nou scenariu. Nu vă fie frică de necunoscut. Transformându-ți cunoștințele în înțelepciune, poți triumfa asupra provocărilor care te așteaptă. De asemenea, astrele te sfătuiesc să te apropii de elementul Apă și de natură.

Sfat cosmic: acesta este punctul culminant al vieții tale.

♌ Leu
Întotdeauna ai fost talentat, intuitiv, cineva care pătrunde misterele vieții. Astăzi vi se cere să respectați și să recunoașteți această parte din voi înșivă. Cunoștințele tale mistice te vor ajuta să depășești obstacolele pe care soarta ți le-a rezervat. Aveți încredere în inima voastră, căci ea vă va fi ghid în aceste vremuri haotice.

Sfatul cosmic: va trebui să vă recâștigați puterea care v-a fost dată la naștere.

♍ Fecioară

Te-ai închis într-o cutie înghesuită care te împiedică să crești. Dar cine spune că trebuie să urmezi regulile altora? Cine spune că trebuie să te limitezi? Prima Lună plină din 2023 te ajută să realizezi că ai crescut în hainele tale vechi și că părerea celorlalți nu ar trebui să-ți influențeze viața.

Sfat cosmic: nu-ți mai diminua lumina interioară.

♎ Balanță.
Există momente în viața noastră în care nimic altceva nu are sens. Ne simțim ca și cum am merge pe întuneric, fără să știm încotro ne îndreptăm. Acestea sunt puncte de cotitură în viața noastră, Balanță, pentru că semnalează căutarea unei noi căi. Pentru a evita să mergeți în întuneric, uitați-vă la experiențele de viață, uitați-vă la poveștile din trecut. Aceasta este ceea ce va deveni lumânarea ta.

Sfat cosmic: se apropie un moment de cotitură în viața ta.

Cărți, pietre și găluște: moduri neobișnuite de a avea noroc în Ajunul Crăciunului, între 6 și 18 ianuarie 2023

♏ Scorpion.
Va trebui să găsești o modalitate de a ieși din cercul nesfârșit, din roata veveriței. Până la urmă, nu ești un rozător de companie pe care să te plimbi la nesfârșit. Luați-vă timp pentru a vă reface rezervele interioare. Dedică-te unor activități care te ajută să te reconectezi cu scopul tău și să trezești bucuria din interior. Dacă trebuie să dezamăgești câțiva oameni pentru a-ți dovedi valoarea, este în regulă. Puneți-vă sănătatea mintală mai presus de orice altceva.

Sfat cosmic: ia-ți timp să umpli golul interior.

♐ Săgetător.
Nu ați venit pe lume pentru a vă petrece cea mai mare parte a zilei la birou sau pentru a rămâne blocat în mașină în ore întregi de trafic. Ați venit aici pentru a trăi bucuria, fericirea și unitatea. Ați venit aici să dansați și să simțiți spiritul jocului. Este timpul să renunțați la faptul că trebuie să munciți 24 de ore pe zi pentru a vă simți demni, pentru a vă simți bine. Este timpul să ne angajăm în iubirea nebună și pasională a prezentului.

Sfat cosmic: e timpul să dansați.

♑ Capricorn.
Stelele te invită să te reconectezi cu scopul tău, extinzând definiția a ceea ce înseamnă „scop”. Povestea care vă așteaptă astăzi este mai mult despre călătorie decât despre destinație. Nu uitați că ceea ce trebuie să faceți acum s-ar putea să nu aibă sens pentru dumneavoastră sau pentru cei din jur. Aveți încredere în acest impuls și pregătiți-vă să faceți un salt uriaș în viitor. În curând vă veți aminti de acest moment ca fiind un moment de cotitură în viața dumneavoastră.

Sfat cosmic: urmează-ți fericirea.

♒ Vărsător.

Nu toți cei pe care îi întâlnim vor fi cu noi pentru totdeauna. Unii oameni intră în viața noastră pentru a ne trezi, pentru a ne da o lecție sau pentru a ne dezamăgi. Nu vă opuneți dacă cineva vrea să vă părăsească, indiferent cât de drag vă este. Când o veți face, veți simți mai întâi durerea. Este firesc. Dar, după o vreme, rănile tale se vor transforma în valori. Iar cei care au plecat vor fi înlocuiți foarte curând (nu aveți idee cât de curând) de persoane mai importante. Viața nu doar ia, ci și dăruiește, important este să nu-i ratăm darul.

Sfat cosmic: O persoană foarte importantă va intra în viața ta.

♊ Pești
Amintiți-vă de cea mai prostească glumă de astăzi, de un cântec ridicol sau de un lucru prostesc din trecut. Și râdeți. Umorul este ritualul tău de astăzi, oferindu-ți forță și putere. Sunteți un pachet de fericire astăzi și vă va ajuta să depășiți răul și întunericul din sufletele oamenilor, ura și toate adversitățile.

Sfat cosmic: râdeți, vă va ajuta astăzi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button