Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Lună plină în Rac: Ce ni se pregătește în această perioadă

Pe 7 ianuarie va fi prima lună plină din 2023. În această zi, percepția, procesarea și transmiterea informațiilor este oarecum îngreunată, deoarece Luna se află în opoziție cu retro-Mercur, planetă, respectiv, în conjuncție cu Soarele. Suprasaturarea cu informații poate duce la stres și depresie. O lună plină pe axa Rac-Capricorn este un catalizator pentru schimbări dramatice.

Este o Lună plină foarte puternică, pentru că Luna guvernează zodia Rac, iar Luna Neagră, în ultimul grad până pe 9 ianuarie, pornește pe sfera emoțională și senzuală, ridică temeri și complexe de copil din subconștient. Dacă vei reuși să te aduni și să depășești condițiile psihologice dificile în perioada 6-8 ianuarie, o mulțime de oportunități se vor deschide în fața ta și vei avea șansa de a atinge culmile perfecțiunii.

Luna este sufletul, imaginea mamei, simbolul feminității, al concepției. Luna Plină în Rac rafinează viziunea asupra lumii, favorizează cristalizarea simțurilor, dezvăluie subconștientul. Tensiunea Retro-Mercurul afectează negativ sfera intelectuală, orice muncă ce implică calcul și planificare. Dar zilele de Lună plină în Rac sunt favorabile activităților creative, se dezvoltă un stil aparte, iar aspectul armonios cu Retro-Uranus ajută în acest sens. Planeta vă va ajuta să vă exprimați individualitatea, nu numai că vă va da idei originale și soluții creative, dar vă va oferi și o înțelegere a ceea ce se întâmplă în jurul vostru la un nivel mai înalt. În ziua de Lună Plină, pe 7 ianuarie, se deschid portalurile cosmice și se pot înțelege legile universului prin învățături spirituale.

Luna plină în Rac va afecta favorabil viața de familie, relațiile personale. Dar complică manifestările exterioare, activitățile sociale, înțelegerea realității, deoarece te dislocă temporar din viața de zi cu zi și din rutina obișnuită. Acest lucru se datorează statutului puternic al Lunii în acest semn, care întărește tendința de a reduce orice judecată la o opinie individuală.

În timp ce Luna Neagră se deplasează prin Rac până pe 9 ianuarie, conjuncția a două energii lunare complet opuse între 6 și 8 ianuarie creează un fundal psihologic zdrobitor. În plus, opoziția cu Mercur retro formează dorințe contradictorii și interferează cu comportamentul rațional. Atenția se concentrează asupra sentimentelor interioare: lumea este percepută cu ajutorul simțurilor, nu cu mintea. Singurătatea este contraindicată în aceste zile! Puteți fi alături de cei dragi, de rude și de prieteni; evenimentele externe anxioase și supărările personale sunt mult mai ușor de înfruntat; și vă puteți canaliza fantezia și imaginația spre creativitate sau spre un hobby.

Energia acestei Luni pline îți oferă intuiție, îți îmbunătățește intuiția, îți permite să ajustezi armonia în relația cu partenerul, să construiești prietenii și să stabilești un echilibru în interiorul tău, echilibrând personal și social. Acordă-ți atenție viselor tale cu o zi înainte și după luna plină și mai ales în noaptea de 6 spre 7 ianuarie – subconștientul tău îți va da indiciile de care ai nevoie. Zile bune pentru autovindecare, diverse ritualuri pentru bunăstarea și iubirea familiei.

Această Lună plină te va ajuta să faci față dificultăților din ultimul an, cel puțin la nivel psihologic. Nu căutați logica, ci mai degrabă aveți încredere în intuiția voastră și veți avea șanse reale de a vă pune în practică cele mai ambițioase planuri în următoarea lună lunară, care începe pe 21 ianuarie. Va fi o perioadă de activitate socială începând cu această dată și, de fapt, Marte și Mercur vor ieși din retrogradare în a doua decadă a lunii ianuarie.

Cei din Rac și Capricorn sunt cei mai sensibili la Luna plină în Rac. Toate evenimentele se învârt în jurul reprezentanților acestor semne zodiacale și ei sunt cei care dau tonul la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Este o perioadă de mari speranțe, de energie, de recuperare și de regăsire/întărire a nucleului interior. Permiteți-vă puțină lene și lentoare, nu vă împovărați cu exerciții fizice – va fi timp pentru asta în următoarea lună lunară. O Lună plină în Rac îți aduce noroc în viața personală și bună dispoziție, îți sporește atractivitatea în ochii sexului opus, îi încurajează pe cei îndrăgostiți și te poate chiar stimula într-o aventură amoroasă.

Pentru Taur, Fecioară, Scorpion și Pești, este o perioadă de reînnoire spirituală, creativitate, idei și planuri noi. Apare o oarecare oboseală, iar singurătatea înlocuiește activitatea exterioară. Dar în a treia decadă a lunii ianuarie vei fi din nou pe drumul cel bun, capabil să realizezi și să câștigi, dacă te odihnești bine la mijlocul lunii. Este un moment bun să te bucuri de existența serviciilor de livrare care te vor ajuta cu plăcere să intri mai ușor în perioada deja agitată a lunii pline în Rac.

Berbecii și Balanțele nu sunt ușori în timpul lunii pline din 7 ianuarie, tensiunea cu luna se adaugă la impulsivitate și tulbură puțin psihicul, așa că nu fiți certăreți. Schimbările de dispoziție, dorința de a se îmbrăca frumos și de a fi în centrul atenției pot fi copleșitoare. Această Lună plină te va face puțin distrat și uneori uituc. Încercați să nu pierdeți lucrul mic, dar necesar.

Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător, nu vă grăbiți să încheiați sărbătorile, surprizele plăcute nu s-au terminat încă! Este o ocazie excelentă de a ieși din rutină, de a vă schimba coafura, de a vă rearanja pur și simplu mobila sau de a schimba perdelele. Perioada de lună plină este un moment excelent pentru flirturi ușoare, glume și întâlniri romantice.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button