Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

3 semne zodiacale în care nu ar trebui să ai încredere astăzi

Astăzi, 9 ianuarie, să asculți părerile altora nu este recomandat pentru toate semnele zodiacale, dar pentru trei dintre ele, nu poți avea încredere deloc în nimeni.

Berbec (21.03 – 20.04)
Berbecii sunt înflăcărați și determinați, dar și direcți – ei înșiși rareori înșală pe cineva, așa că nu se așteaptă la un comportament similar din partea celorlalți. Pentru a nu deveni victima minciunilor altora, astrele îi sfătuiesc astăzi cu tărie să filtreze informațiile pe care le primesc de la alții și, mai bine chiar – să nu creadă deloc pe nimeni, altfel ar putea regreta mai târziu că au devenit victime ale naivității lor.

Fecioară (22.08 – 23.09)
Fecioarele sunt obișnuite să verifice încrucișat informațiile care le parvin de la oricine și nu iau nimic de la sine înțeles, analizând cu atenție orice fapt care le iese în cale. Astăzi, însă, este foarte posibil să aibă încredere în opinia unei persoane pe care o consideră o autoritate și să greșească grav dacă îi urmează sfatul. Stelele îi avertizează să nu se înțeleagă cu nimeni.

Săgetător (23.11-21.12)
Săgetătorii au defecte inerente, dar au și o mulțime de calități pozitive, una dintre ele fiind credința în oameni. Acești „adevăruriști”, care nu au niciun motiv să mintă, au dificultăți în a crede că cineva i-ar putea înșela. Cei care cunosc bine obiceiurile reprezentanților semnului profită adesea de această caracteristică, dar cel puțin astăzi ar trebui să își amintească faptul că unii mint așa cum respiră și să nu creadă pe nimeni pe cuvânt.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button