Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

40 de morți și zeci de răniți într-un accident de autocar în Senegal – VIDEO

Cel puțin 40 de persoane au fost ucise și zeci rănite într-un accident de autobuz în centrul Senegalului, a anunțat duminică președintele țării.

Președintele Macky Sall a transmis pe Twitter că coliziunea a avut loc în satul Gnivy, în regiunea Kaffrine, în jurul orei 3:30 a.m.

„Sunt profund întristat de tragicul accident rutier produs astăzi în Gniby, care a provocat moartea a 40 de persoane și numeroase răni grave. Transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor și le doresc o recuperare rapidă celor răniți”, a declarat Sall.

El a declarat trei zile de doliu începând de luni și a declarat că va organiza un consiliu interministerial pentru a discuta măsurile de siguranță rutieră.

Procurorul general Cheikh Dieng a declarat că accidentul s-a produs pe Drumul Național nr. 1, când un autobuz public a înțepat un cauciuc și a virat peste drum, intrând în coliziune cu un alt autobuz care venea din sens opus. Cel puțin 78 de persoane sunt rănite, unele dintre ele grav, a spus el.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button