Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Fostul deputat AUR acuzat că și-a bătut soția anunță că va lupta împotriva violenței domestice: ”Lăsați-mă să mă dedic acestei cauze”

Dumitru Focșa, fostul membru AUR acuzat că și-a agresat fizic soția, susține că vrea să lupte împotriva violenței domestice și că dorește să inițieze o dezbatere în parlament pe acest subiect pentru a găsi soluții.

AUR a anunțat sâmbătă, 7 ianuarie, excluderea parlamentarului, solicitând și demisia sa din Parlament.

„Fără îndoială, nu există scuză pentru nicio faptă de violență și mai ales cea îndreptată împotriva membrilor familiei. Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind șapte zile din șapte atât la București, cât și în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanțele cetățenilor. În acești doi ani nu am fost numai un parlamentar al partidului AUR, ci un parlamentar al constănțenilor.

Stau dovadă mesajele de susținere primite de la cetățeni, ceea ce nu arată altceva decât că mi-am făcut datoria”, transmite parlamentarul pe Facebook.

Dezbatere privind violența în familie

Dumitru Focșa dorește să inițieze o dezbatere în parlament privind violența domestică și admite că i-a fost afectată căsnicia de violență.

”Sunt dispus, alături de colegii mei parlamentari, să inițiez eu această dezbatere, conștientizând greșeala făcută. Majoritatea familiilor românești afectate de violență sunt afectate și de sărăcie atât materială, cât și morală, consum de alcool, lipsă de perspective.

La nivel european există un plan de acțiune comun al statelor membre împotriva violenței domestice (Convenția de Istanbul) ce pare la prima vedere un document al bunelor intenții, dar presărat cu idei radicale, din spectrul ideologiei de gen.

Ceea ce nu arată decât că elitele europene nu doresc cu adevărat eradicarea acestui fenomen, ci impunerea unor noi concepte ideologice prin care se dorește redefinirea societății după niște principii nenaturale. Rămân dedicat cauzei promovate de partidul conservator AUR și resping aceste idei radicale ale stângii europene, contraproductive și utopice.

E timpul să lăsăm deoparte demagogia în favoarea unei dezbateri sincere și generarea de soluții relevante pentru stoparea violenței din familiile noastre. Căsnicia mea a fost afectată de violență, de aceea lăsați-mă să mă dedic acestei cauze din poziția de parlamentar.

Divorțul sau reconcilierea cu soția mea sunt probleme strict personale, de aceea vă rog să mediatizați fapte însoțite de soluții și nu persoane”, a mai transmis parlamentarul.

Sursa Ziare

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button