Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 9 ianuarie 2023. Taur, renunță la plăcerile trecătoare

Astăzi, 9 ianuarie, Luna în descreștere se află în Leu, ceea ce înseamnă că astăzi multe persoane vor fi atrase de socializare și divertisment. Se va dori lejeritate și libertate. Dar, în mod ciudat, este ideală și pentru căsătorie.

♈ Berbec.
Dacă te afli într-un conflict interior între ceea ce este corect și ceea ce este ușor, alege prima variantă, Berbec. Advocacy face parte din misiunea dumneavoastră astăzi. S-ar putea să întâmpinați rezistență din partea celor mai în vârstă decât dumneavoastră. Dar apelează la spiritul tău de războinic și pregătește-te să mergi înainte. Pentru cei care au afaceri neterminate: consultați un avocat dacă este necesar și scăpați de ele cât mai repede!

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să faceți ceea ce trebuie să faceți.

♉ Taur.
Aveți multe pe cap în acest moment și habar nu aveți cum veți reuși să faceți lucrurile. Fă-ți o favoare și stabilește prioritățile. Concentrează-te pe ceea ce trebuie făcut acum. Acordați-i toată atenția acestei sarcini.

Sfat cosmic: renunță la plăcerile trecătoare.

♊ Gemeni.
O deblocare a potențialului tău mistic te așteaptă astăzi. Astăzi ești predispus să explorezi ceea ce se află în spatele vălului, să citești limbajul astrelor, să comunici cu ghizii tăi spirituali, să faci planuri pentru anul care urmează, să folosești magia și divinația cu ajutorul cărților. Dar magia va fi dezvăluită doar celor care sunt dispuși să renunțe la logică pentru o vreme.

Sfat cosmic: al treilea ochi te va ajuta să vezi ceea ce este ascuns.

♋ Rac
Prieteniile și relațiile otrăvitoare îți transformă viața într-o dramă. Trebuie să stabilești limite sănătoase, să te concentrezi pe ceea ce îți aduce bucurie și să ai grijă de tine. Vizualizează-ți cea mai bună viață și du-te spre ea.

Sfat cosmic: e timpul să te concentrezi asupra ta.

♌ Leu
Atunci când acționăm în afara spațiului egoului, percepem pe oricine întâlnim ca pe o amenințare. Întotdeauna există altcineva cu o „slujbă mai bună”, un „partener de viață dezirabil”, o „mașină mai frumoasă” și o viață care arată și se simte bine la exterior. Nu uitați că nu puteți trăi niciodată viața altcuiva. Gândiți-vă la toate întâlnirile de astăzi ca la o oportunitate.

Sfat cosmic: toate întâlnirile îți sunt destinate de sus.

♍ Fecioară.

Încerci să înțelegi lucrurile cu prețul de a nega ceea ce simți în legătură cu situația. O conversație deschisă și sinceră și întrebări directe vă vor ajuta să găsiți claritatea pe care o căutați în acest moment.

Sfat cosmic: Nu vă fie teamă să vorbiți sincer despre subiecte dificile.

♎ Balanță.
Chiar vrei să privești ce se întâmplă de pe margine când poți să intri direct în joc și să devii un participant activ? Fă-ți o favoare și aruncă-ți nesiguranța. La urma urmei, începeți deja să vă recunoașteți puterea interioară și luptați pentru ceea ce vă dorește cu adevărat inima.

Sfat cosmic: este timpul să sari în curentul grăbit al vieții.

♏ Scorpion
Dacă oferta pare promițătoare, probabil că este. Dar nu este sigur. Nu vă grăbiți cu deciziile și asigurați-vă că ceea ce vi se oferă corespunde cu ceea ce căutați în acel moment. Apropo, nu vă fie teamă să negociați ceea ce vă doriți.

Sfat spațial: Nu vă grăbiți să mergeți înainte.

♐ Săgetător.
Având în vedere că ne aflăm în plin proces de retrogradare a lui Mercur, va fi ușor să presupunem ceva. Imaginați-vă cel mai rău scenariu posibil și credeți că lumea lucrează cumva împotriva voastră. Asta nu înseamnă că totul este perfect. Dar puterea comunicării și abilitatea de a vorbi despre ceea ce se întâmplă în sufletul tău are puterea de a muta munții din loc.

Sfat cosmic: Lumea nu este perfectă, dar nu este atât de rea pe cât crezi tu că este.

♑ Capricorn
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. Transformă-ți cunoștințele în înțelepciune pe măsură ce avansezi. Sunteți pregătit pentru provocările care vă așteaptă. Vă pregătiți pentru acest moment de multe luni. Celor dintre voi care sunteți în procesul de inspirație a schimbării la nivel colectiv le reamintim că veți întâmpina opoziție, iar acest lucru este în regulă. În caz de îndoială, faceți ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor. Acest lucru se va dovedi a fi secretul succesului dumneavoastră pe termen lung.

Sfatul cosmic: ești pregătit pentru provocările care te așteaptă.

♒ Vărsător.

Astăzi va trebui să vă confruntați cu schimbarea. Nu uitați: distrugerea a ceea ce nu vă mai ajută este un proces normal. Lumea se schimbă în mod constant și ar trebui să vă schimbați și voi, pentru a nu rămâne în urmă.

Sfat cosmic: e timpul să faci loc noului.

♊ Pești
Fă-ți o favoare și nu te mai gândi la trecut. Tu ești propria ta sursă de bucurie și fericire. Tu ești cel care se va salva singur. Aduceți mai multă luminozitate și strălucire în narațiune dacă viața dumneavoastră se îneacă în rutină.

Sfat cosmic: caută lucrurile care îți aduc bucurie.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button