Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

6 persoane înjunghiate în gara din Paris, atacatorul a fost împușcat de poliție

Un atacator a rănit șase persoane într-un atac cu armă rece în gara aglomerată Gare du Nord din Paris, miercuri dimineața, înainte de a fi împușcat de poliție, a declarat ministrul de interne francez, lăudând intervenția rapidă a poliției pentru că a contribuit la evitarea oricăror victime.

Suspectul a atacat mai multe persoane, inclusiv un ofițer de poliție, cu o „armă albă” în timpul orei de vârf a dimineții, a declarat ministrul de interne Gerald Darmanin reporterilor la fața locului, flancat de primarul Parisului, Anne Hidalgo.

El a precizat că atacatorul fără nume se află în prezent „între viață și moarte” la spital, după ce a fost împușcat în piept, potrivit presei franceze. Darmanin a mulțumit poliției „pentru reacția lor eficientă și curajoasă”.

„Fără intervenția extrem de rapidă, ar fi existat cu siguranță morți”, a spus el, detaliind cum suspectul a fost neutralizat la un minut după ce și-a atacat prima victimă.

Darmanin a precizat că arma atacatorului „nu era un cuțit”, ci probabil o armă artizanală. El a precizat că suspectul nu ar fi spus nimic în timpul agresiunii și că anchetatorii nu au descoperit nicio legătură extremistă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button