Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Andrew Tate, acuzat de crimă organizată, trafic de persoane și viol

Un tribunal din capitala României, București, a confirmat arestarea pentru 30 de zile a personalității controversate din social media și autointitulat misogin Andrew Tate, acuzat de crimă organizată, trafic de persoane și viol, a declarat marți târziu un oficial.

Ramona Bolla, un purtător de cuvânt al agenției române de combatere a crimei organizate DIICOT, a declarat că instanța a respins un apel al lui Tate împotriva deciziei anterioare a unui judecător de a prelungi arestul său de la 24 de ore la 30 de zile.

Tate, în vârstă de 36 de ani, cetățean britanic și american care are 4,5 milioane de urmăritori pe Twitter, a fost reținut inițial pe 29 decembrie pentru 24 de ore, împreună cu fratele său Tristan, inculpat în același caz. De asemenea, au fost reținute și două femei românce.

Curtea de Apel București a respins marți târziu toate cele patru apeluri împotriva deciziei unui judecător din 30 decembrie de a da curs cererii procurorilor de prelungire a perioadei de arest. Într-un document care explică decizia anterioară a judecătorului se spunea că „nu poate fi ignorată posibilitatea ca aceștia să se sustragă cercetărilor” și că ar putea „părăsi România și să se stabilească în țări care nu permit extrădarea”.

Tate și ceilalți trei inculpați au sosit marți dimineață la Tribunalul București în cătușe și au fost luați după-amiază, cu câteva ore înainte ca instanța să se pronunțe împotriva lor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button