Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 11 ianuarie 2023. Leu, e timpul să te bucuri de toate deliciile vieții

Astăzi, 11 ianuarie, Luna în descreștere se află în constelația Fecioarei. Este un moment bun pentru orice muncă grea care necesită o abordare serioasă și atentă. Succesul îi așteaptă pe mulți și în activitățile financiare. Dar în sfera comunicării cu alți oameni lucrurile stau foarte prost. În această zi te poți simți ușor jignit și, de asemenea, poți răni grav pe cineva apropiat. În mod categoric, nu încheiați căsătorii sau orice alte acorduri de parteneriat.

♈ Berbec
Aceasta nu este o zi în care să vă plângeți pierderile. Este o zi menită să vă numărați victoriile. Amintește-ți de toate momentele în care ai triumfat asupra demonilor tăi. Amintiți-vă că sunteți întruchiparea puterii și a curajului și nu lăsați circumstanțele să vă doboare.

Sfatul cosmic: găsește-ți punctele forte și punctele slabe.

♉ Taur
Aceasta este o zi în care trebuie să renunțați la orice rezistență și să permiteți ca ceea ce a fost întotdeauna al vostru să pătrundă în viața voastră. Multe lucruri se pot dovedi mai bune decât vă așteptați. Când vine vorba de probleme ale inimii, ți se cere să simți tot ceea ce simte partenerul tău și să nu-ți reții emoțiile.

Sfat cosmic: trebuie să trăiești acum un catharsis emoțional.

♊ Gemeni
Acum este momentul să acordați prioritate educației dumneavoastră. Fii studentul care ți-ai dorit întotdeauna să fii. Ceva îmi spune că vei privi înapoi la acest moment ca la un punct de cotitură! Lasă-ți busola interioară să te ghideze în direcția creșterii.

Sfat cosmic: învață și învață lucruri noi.

Rac
Îți vezi viața prin ochii unui învingător. Observi tipare recurente de care ai reușit să te eliberezi prin iubire și tandrețe, iar asta este minunat. Dar nu uitați că vindecarea este rareori un proces liniar. Vor fi suișuri și coborâșuri pe parcurs. Dar partea bună este că sunteți pregătit să faceți față provocărilor care vă pot apărea în viitorul apropiat.

Sfat cosmic: te vor aștepta suișuri și coborâșuri.

♌ Leu
Ți-a fost frântă inima de cei pe care i-ai lăsat să intre în spațiul tău sacru. Dar dacă există un lucru pe care anul trecut te-a învățat, este că nu poți ajunge departe cu o inimă închisă. Lăsați să se întâmple miracole. Lăsați lucrurile să se întâmple. Meriți tot ceea ce ai cerut, și o meriți acum.

Sfat cosmic: e timpul să te bucuri de toate deliciile vieții.

♍ Fecioară

Tot ceea ce ați cerut și tot ceea ce lucrați va veni la timpul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să te dedici muncii tale. Tot ce trebuie să faci este să rămâi fidelă căii tale, în ciuda obstacolelor care îți stau în cale acum. Reziliența ta are puterea de a muta munții din loc.

Sfat cosmic: Te așteaptă obiective mari și noi realizări.

♎ Balanță.
Să ai grijă de tine nu înseamnă doar loțiuni și poțiuni. Nu trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor altcuiva. Astăzi, este vital să vă faceți timp pentru vindecare spirituală. Dacă puteți lucra de la distanță, mergeți într-un loc liniștit.

Sfat cosmic: ai grijă de tine.

♏ Scorpion
Există perioade de creație și perioade de odihnă. Energia acesteia din urmă este activată în voi chiar acum. Faceți un pas înapoi și permiteți ca ceea ce a fost întotdeauna al vostru să se manifeste în realitatea voastră fără efort. Când vine vorba de chestiuni de suflet, fiți mai expresiv. Spuneți ce simțiți, chiar dacă uneori vă faceți să vă simțiți vulnerabil.

Sfat cosmic: fă un pas înapoi și lasă magia să se întâmple.

♐ Săgetător.
Nu există nimic ce nu poți realiza atunci când capul și inima ta sunt în armonie. Este un memento care vă reamintește că sunteți pe drumul cel bun și că veți prospera pe parcurs. Săgetătorii care caută dragostea sunt încurajați să își demonstreze valoarea. Nu spunem că toți cei pe care îi întâlniți vor fi o potențială pereche. Dar sunt șanse mari să întâlnești un mire fermecător printre cei mulți.

Sfat cosmic: cedează-te emoțiilor tale.

♑ Capricorn.
Astăzi, stelele vă prezintă conceptul de Zen wu-wei, filozofia „non-acțiunii”. Pentru a explica acest lucru, puteți compara navigația și canotajul. Cum și de unde ai început să navighezi împotriva curentului? Cum și unde te cheamă stelele să renunți la rezistență? Este timpul să vă puneți în ordine acțiunile și deciziile.

Sfat cosmic: deveniți una cu fluxul.

♒ Vărsător.

Acesta este un moment interesant. Veți descoperi că prietenii devin iubiți și iubiții devin prieteni. Că ești inspirat să mergi mai departe cu cineva care a fost deja în cercul tău intim. Că ești gata să te împaci cu un fost care ți-a frânt inima atunci când îi recunoști rolul în povestea ta. Dragostea este cea mai puternică armă a ta astăzi.

Sfat cosmic: prietenii devin iubiți și iubiții devin prieteni.

♊ Pești.
Astăzi vi se cere să intrați în modul observator. Observați în mod conștient tiparele pe care le-ați repetat. Da, există o cale de ieșire din orice situație dificilă. Și este probabil că ați folosit-o deja. Dar mai întâi trebuie să decideți dacă sunteți gata să vă schimbați vechile obiceiuri. Nu uitați că schimbările bruște și abrupte tind să creeze un disconfort căruia s-ar putea să nu-i puteți face față.

Sfat pentru spațiu: Încercați să vă schimbați vechile obiceiuri.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button