Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 12 ianuarie 2023. Vărsător, limitările interne te țin blocat

Astăzi, 12 ianuarie, Luna în descreștere se află în Fecioară, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți o muncă ce necesită o abordare serioasă și atentă. Această zi va fi bună și pentru autodepășire și practici spirituale.

♈ Berbec
Pe măsură ce intrați în noul an 2023, trebuie să lăsați în urmă mentalitatea unui creator înfometat. Tu contezi și la fel și creațiile tale. Până când nu veți vedea valoarea în ceea ce faceți, nu veți putea atrage abundența. Acesta este anul în care trebuie să vă amintiți că puteți avea o viață creativă, emoțională, spirituală și financiară împlinită.

Sfat cosmic: începeți să vedeți frumusețea și grația în ceea ce faceți.

♉ Taur
Eliminați autocompătimirea. Acesta este anul iubirii nebunești. Trebuie să vă eliberați de nevoia de aprobare externă. Încrederea ta și credința de nezdruncinat în tine însuți te vor transforma într-un magnet pentru miracole. Atunci când este vorba de probleme ale inimii, vi se cere să luați inițiativa de a spune ce gândiți și ce simțiți, în ciuda fricii de a fi respins.

Sfat cosmic: lasă încrederea să devină superputerea ta!

♊ Gemeni
Dificultățile te-au făcut antiglonț. Provocările te-au făcut de neoprit. Iar în acest an, va trebui să vă amintiți toate modurile în care ați triumfat asupra demonilor voștri interiori și externi. Aveți forța, curajul și îndrăzneala necesare pentru a depăși obstacolele care vă stau în cale acum.

Sfat cosmic: acordă atenție tuturor modurilor în care poți deveni o persoană mai bună.

♋ Rac
Ultimii ani au fost ca o călătorie în rollercoaster. Singurul sfat în această situație este să vă faceți timp să vă relaxați și să vă destindeți. Climatul cosmic din acest moment te sprijină să intri în contact cu creativitatea și optimismul tău inerent. Și dacă zâmbești, ești pe drumul cel bun.

Sfat cosmic: apropie-te de artistul tău interior.

♌ Leu
Să știți că niciun act de bunătate sau generozitate nu va trece neobservat și că tot ceea ce investiți se va întoarce la voi. În același timp, nu dați altora cu intenția de a primi înapoi. Fă-ți o favoare și nu ține scorul.

Sfatul cosmic: trebuie să te întrebi cum poți fi de folos celorlalți.

♍ Fecioară

Ai coborât în iad și te-ai întors în sus. Pielea ta se simte electrizată și trebuie să absorbi multe emoții pozitive pentru a-ți reveni măcar parțial. Permiteți-vă să simțiți totul fără să respingeți ceea ce subconștientul vă atrage atenția. Acest lucru va contribui la o schimbare de energie la nivel intern și extern. Acceptă-ți nevoia de singurătate, dar nu te sfii să cauți ajutor.

Sfat cosmic: ascultă-ți subconștientul.

♎ Balanță
Nu ar trebui să vă simțiți ca o povară. Este timpul să aducem bucuria și ușurința în ecuație. Sunteți acolo unde trebuie să fiți, și ce loc frumos este! Sunteți, de asemenea, încurajați să vă conectați cu elementul apă. Faceți o baie, dacă este posibil, sau faceți o baie acasă. Ascultarea de muzică meditativă cu frecvențele sonore ale oceanului este o altă modalitate de a rămâne în contact cu fluxul.

Sfat cosmic: Munca nu trebuie să devină o corvoadă.

♏ Scorpion
Vindecarea este o chestiune de înțelegere și de percepție. În acest fel, treziți-vă alchimistul interior. Provocarea ta din această săptămână este să te întrebi: „Cum pot să-mi transform durerea în putere și rănile în înțelepciune?”. Practicați tăcerea. Răspunsurile pe care le căutați vor apărea brusc în subconștientul dumneavoastră.

Sfat cosmic: trezește-ți alchimistul interior.

♐ Săgetător
Cum ar fi dacă toate piesele puzzle-ului s-ar pune la locul lor, amintindu-ți că planul divin a fost întotdeauna acolo? Astăzi astrele te încurajează să renunți la trecut și la toate poveștile legate de el. Meriți să fii iubit așa cum ești. Nici mai mult, nici mai puțin.

Sfat cosmic: miracolele așteaptă să se întâmple.

♑ Capricorn
Este posibil ca relația voastră să fi fost o farsă încă de la început. Săptămâna aceasta vi se cere să vă vedeți realitatea așa cum este, mai degrabă decât ceea ce ați vrea să fie. Adevărul poate fi inconfortabil la început, și este normal. Să știți că, în cele din urmă, vă va permite să faceți un pas spre libertate.

Sfat cosmic: vezi lucrurile așa cum sunt.

♒ Vărsător.

Dacă există un lucru de care puteți fi siguri în următoarele săptămâni, este că vă așteaptă o provocare majoră. Va trebui să vă confruntați din nou cu limitările. Cel mai neplăcut lucru va fi că tu însuți îți creezi toate obstacolele.

Sfat cosmic: Limitările interne te țin blocat.

♊ Pești
Pasiunea într-o relație se manifestă în diferite moduri. Este nevoie de un alt fel de pasiune pentru a arăta în ce crezi, chiar dacă ai eșuat de mai multe ori pe parcurs. Și nu uitați, cu cât sunteți mai puțin egocentrici în această perioadă, cu atât veți prospera mai mult.

Sfat cosmic: este timpul să îți reaprinzi focul interior și să te iubești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button