HOROSCOP

Horoscop 13 ianuarie 2023. Pești, transformă-ți greșelile în înțelepciune

Astăzi, 13 ianuarie, Luna în descreștere se află în Balanță. Este un moment bun pentru a vă relaxa după o zi grea de muncă. Nu este o perioadă rea și mai degrabă fructuoasă pentru cooperarea în afaceri. Munca în echipă, călătoriile de orice fel sau călătoriile sunt utile. Energia interioară atinge din nou cote maxime.

♈ Berbec
Vorbirea despre bani tinde să fie cea mai dificilă. Dar trebuie să faci ceea ce trebuie să faci. Supravegheați-vă îndeaproape finanțele. Întrebați-i pe cei care vă datorează ceea ce vă este dator. Să știți că o comunicare directă este cheia pentru a schimba această situație. Dacă trebuie să vă achitați de datorii, faceți-o cât mai curând posibil! Iar dacă v-ați gândit la acțiuni caritabile, acum este momentul perfect pentru a susține o cauză care vă pasionează.

Sfat cosmic: Aranjează-ți finanțele.

♉ Taur
Sunteți deja tot ceea ce aspirați să fiți. Trebuie doar să te folosești de rezervorul tău interior de putere și curaj. Ceva îmi spune că ești gata să dovedești că ești cea mai bună versiune a ta și să-i inspiri și pe alții să facă același lucru! Când vine vorba de chestiuni de suflet, astrele îți amintesc că există o linie fină între încredere și îndrăzneală.

Sfat cosmic: trebuie să-ți găsești sursa interioară de putere.

♊ Gemeni
Ciclurile de creație și ciclurile de distrugere au loc simultan. Furtunile dezrădăcinează copacii bătrâni și plantează semințe noi în pământ cu dragoste și grijă. Și fiecare furtună promite reînnoire.

Sfat cosmic: vânturile schimbării se apropie.

Rac
Trebuie să muncești din greu timp de 18 ore pe zi pentru a reuși? Sunt multe lucruri la care trebuie să te gândești. Astăzi, astrele te încurajează să te gândești la ce înseamnă să lucrezi inteligent. Ce înseamnă să acorzi prioritate îngrijirii de sine și unui echilibru mai bun între viața profesională și cea privată. Nu uitați: a fi mereu ocupat nu mai este o tendință.

Sfat cosmic: trebuie să vă străduiți să găsiți un echilibru între viața profesională și cea personală.

♌ Leu
Astăzi ți se cere să cântărești pe cântarul adevărului poverile pe care le târăști de ceva vreme. Luna în descreștere îți oferă ocazia de a privi traiectoria vieții tale prin prisma conștiinței, de a-ți înțelege rolul și de a te elibera.

Sfat cosmic: riscați să repetați greșelile din trecut.

♍ Fecioară

Astăzi, astrele îți atrag atenția asupra unui anumit șarpe care se ascunde în iarbă. Dacă simțiți că cineva încearcă în mod deliberat să vă „săreze” existența, s-ar putea să aveți dreptate. Nu ignorați ceea ce vi se spune în acest moment.

Sfat cosmic: Cineva încearcă în mod deliberat să îți submineze viața.

♎ Balanță
Sunteți deja tot ceea ce aspirați să fiți. Tot ce trebuie să faci este să-ți întorci privirea în interiorul tău. Tot ce trebuie să faceți este să vă acordați la frecvența inimii voastre. Provocarea dumneavoastră în lunile următoare este să vă dezvoltați autodisciplina. Găsește-ți timp pentru practica ta zilnică, chiar dacă pare cea mai grea sarcină din lume.

Sfat cosmic: dezvoltă-ți autodisciplina.

♏ Scorpion
Nu întrebați ce veți primi. O modalitate bună de a fi pe aceeași lungime de undă cu universul este să fii atent la cei din jurul tău. Veți întâlni scandalagii care vă vor pune la îndoială intențiile impecabile, și asta este în regulă.

Sfat cosmic: pune-i pe cei din jurul tău într-o dispoziție bună.

♐ Săgetător
În noul an, răspândiți bucurie și vă apropiați de cei dragi. Nu uitați, dacă sunteți capabili să acceptați oamenii așa cum sunt, veți face loc pentru magie. Săgetătorii implicați în renovări s-ar putea confrunta cu dificultăți. Cheltuielile neprevăzute se pot ascunde acolo unde nu vă așteptați.

Sfat cosmic: S-ar putea să vă confruntați cu cheltuieli neprevăzute.

♑ Capricorn.
Aveți multe de sărbătorit. Unii dintre voi se pregătesc de mult timp pentru o ocazie importantă, dar se pot întâmpla situații neprevăzute. Și dacă ai chef de o schimbare de look sexy, experimentează sporturi noi.

Sfat cosmic: Ar trebui să te înscrii la un curs de sport.

♒ Vărsător

Ești pregătit pentru o poveste de dragoste care va eclipsa orice comedie romantică, tăindu-ți respirația. Meriți fiecare bucățică de iubire pe care ai atras-o în lumea ta.

Sfat cosmic: ești gata să cucerești noi culmi romantice.

♊ Pești.
O rană se poate transforma într-o cicatrice frumoasă sau puțin vizibilă dacă este tratată corespunzător. Iar dacă vă amintiți trecutul, fiecare greșeală poate fi un memento neprețuit pentru a vă reaminti ce acțiuni sunt greșite. Lumina ta interioară te va ajuta să transformi aceste răni în înțelepciune. Lumina ta interioară te va ajuta să te ridici din cenușă.

Sfat cosmic: transformă-ți greșelile în înțelepciune.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button