Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Învățătoare acuzată că a bătut un copil de 7 ani, în timpul orelor la Câmpulung

Acuzații grave la adresa unei învățătoare! Mama unui copil de 7 ani din Câmpulung Moldovenesc susține că aceasta i-a agresat copilul fizic și verbal, chiar în timpul orelor. Mai mult, femeia spune că are și certificat medico-legal care arată că elevul a fost zgâriat și lovit. Totuși, directorul școlii susține că incidentul nu a fost unul grav și chiar a încercat să-l intimideze pe copil și să ascundă faptele. 

Revoltată de gestul învățătoarei, mama copilului de 7 ani a luat imediat atitudine. Aceasta a mers la medic pentru certificat medico-legal, iar raportul a scos la iveală faptul că băiatul chiar ar fi fost lovit cu un obiect contondent și că are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. De asemenea, femeia a cerut lămuriri și reprezentanților școlii, iar discuția a fost înregistrată. Și copilul a avut curajul de a o confrunta pe învățătoare.

Pusă în fața acuzațiilor, dar și a documentului, învățătoarea sa negat că l-ar fi bătut pe copil.

Părinții spun că, la rândul ei, și directoarea școlii a încercat să-l intimideze pe copil și să ascundă faptele.

Între timp, în urma plângerii făcute de mama elevului, polițiștii au deschis o anchetă penală pentru purtare abuzivă. Elevul a fost mutat la o altă clasă și merge la psiholog. 

Sursa Realitatea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button