HOROSCOP

Horoscop 14 ianuarie 2023. Scorpion, reacționezi exagerat la tot ceea ce se întâmplă

Astăzi, 14 ianuarie, Luna în scădere în Balanță. Nu a fost o perioadă rea și destul de fructuoasă pentru cooperare și negocieri de afaceri într-o atmosferă relaxată de weekend. Este o zi bună pentru a reflecta asupra experiențelor de viață și pentru a face planuri raționale pentru viitor pe această bază.

Berbec
Cuvântul tău magic pentru astăzi și pentru tot weekendul: intuiție. Fiți atenți la semne și la locul unde vă conduc. Fiți mai atenți și la întâlnirile întâmplătoare. Lucrurile se vor aranja pentru tine în cele mai neașteptate moduri. Și cu cât crezi mai mult în magie, cu atât mai multă magie va apărea în viața ta!

Sfat cosmic: Universul îți trimite o doză suplimentară de distracție.

Taur.
Muncești din greu, dar ți se spune că nu este suficient. Gândiți-vă dacă nu cumva este timpul să aveți o discuție sinceră și onestă cu superiorii dumneavoastră. Cel mai important lucru în acest weekend este să vă odihniți și să vă pregătiți mental pentru bătălia care vă așteaptă.

Sfat spațial: Este timpul să vă apărați.

Gemeni
Totul pare destul de haotic în acest moment. Simțiți că trebuie să înfruntați o furtună după alta. Da, vei trece prin momente dificile, dar ia-le ca pe o perioadă de transformare.

Sfat cosmic: se apropie o perioadă de transformare.

Rac
Luna în descreștere aduce cu ea un memento că nu este treaba ta să vindeci sau să repari pe toată lumea. Universul îți oferă o șansă de a te elibera de poverile pe care nu le-ai purtat niciodată. În plus, vi se cere să le permiteți oamenilor pe care îi iubiți să facă și ei propriile greșeli.

Sfat cosmic: trasează limite energetice.

Leo
Dacă vă simțiți puțin pierdut și puțin singur, înseamnă că lucrurile sunt pe cale să se îmbunătățească. Lucrurile se vor îmbunătăți de aici încolo. Ceva ne spune că în curând vă veți reuni cu cei mai apropiați apropiați.

Sfat cosmic: cereți ajutorul prietenilor.

Fecioară

Este adevărat că soarta joacă un rol în modul în care se desfășoară viața noastră. Dar și rolul liberului arbitru este important. Vi se va prezenta oportunitatea perfectă, dar inițiativa dvs. este cea care va duce lucrurile la nivelul următor.

Sfat cosmic: profită la maximum de oportunitățile care ți se oferă.

Balanță
Dar tu nu ai venit pe lumea asta ca să te lași înmuiat în mizeria ta. Nu mai fiți o regină a dramei și nu le mai spuneți celor din jur povestea a ceea ce a mers prost, iar și iar. Cu cât ești mai prezent în prezent, cu atât mai uimitoare devine lumea din jurul tău.

Sfat cosmic: este timpul să vă bucurați de o experiență încântătoare.

Scorpion
Problemele de relaționare pot apărea pe neașteptate. Te vei trezi reacționând exagerat atunci când ești supărat sau ascunzând problemele sub preș. Reduceți ceea ce se întâmplă la o dramă domestică. Observă atât factorii declanșatori, cât și dorința ta de a-i răni pe ceilalți. Și mai bine, refuzați să luați decizii spontane și emoționale.

Sfat cosmic: Vei constata că reacționezi exagerat la tot ceea ce se întâmplă.

Săgetător
Viața nu este menită să fie manipulată sau controlată la nivel micro. Renunță la nevoia de a controla totul în jurul tău, pentru că atât de multe lucruri pur și simplu nu te ascultă.

Sfat cosmic: înoată cu fluxul.

Capricorn
Ce iese din viața ta: cel puțin, iubiți toxici sau relații unilaterale. Eliberați timp și stelele vă sfătuiesc să îl cheltuiți pentru voi înșivă și să vă creați anumite reguli: determinare, hotărâre, consecvență, loialitate, respectarea cuvântului dat, prezența chiar și atunci când este incomod, timp de calitate, apeluri telefonice, conversații semnificative și cadouri grijulii.

Sfat pentru spațiu: Stabiliți reguli clare.

Vărsător

Este timpul să lăsați trecutul în urmă și să îl cinstiți ca pe o perioadă de eliberare. Universul vrea să scrie o nouă poveste cu și prin tine. Este probabil că toți cei din jurul tău s-au săturat deja să te audă cum îți plângi de milă.

Sfat cosmic: e timpul să nu mai faci pe regina dramei.

Pești
Sunteți pe drumul cel bun. Continuați să vă radiați lumina, continuați să faceți lucrurile pe care le iubiți dacă vă simțiți inspirați. În același timp, practicați non-atașamentul. Ajută să ne amintim că nu putem controla întotdeauna rezultatul a ceea ce punem în lume.

Sfat cosmic: continuați să lucrați.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button