Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Viața unui soldat rus nu înseamnă nimic. Cum distruge Putin populația masculină a Federației Ruse în războiul din Ucraina – VIDEO

Duma de Stat a Rusiei va crește vârsta de recrutare. Planul este de a înrola până la 30 de soldați, în loc de 27, ca până acum, în primăvară. Serviciile secrete ucrainene au raportat că serviciul federal de securitate al Rusiei a interzis eliberarea recruților în străinătate. Putin plănuiește să trimită pe frontul din Ucraina toți mobilizații și recruții, sănătoși și bolnavi, a relatat FREEDOM.

În noiembrie anul trecut, un videoclip cu mobilizatorii ruși a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta a arătat persoane mobilizate din regiunea Moscovei, care erau pregătite pentru a fi trimise la războiul din Ucraina, organizând o revoltă. Aceștia s-au plâns că, în loc de un antrenament real de luptă, erau învățați să mărșăluiască în formație și să tragă în ținte imaginare și nu li se dădea echipamentul necesar. Unul dintre oamenii mobilizați l-a mustrat aspru pe ofițer și apoi a folosit forța.

Acum se știe că acest bărbat mobilizat a fost condamnat la cinci ani și jumătate într-o colonie cu regim strict. El a fost găsit vinovat de „acte de violență împotriva unui superior” și de „insultarea unui militar”.

Dar, după cum confirmă interceptările serviciilor secrete ucrainene, acest om mobilizat avea dreptate. Acei soldați ruși care ajung pe frontul din Ucraina nu sunt asigurați corespunzător.

Viața unui soldat rus nu înseamnă nimic

Într-o conversație cu un prieten, un soldat rus spune că a văzut ultima dată conducerea militară în urmă cu o lună și jumătate.

Acei soldați ruși care refuză să fie carne de tun sunt aruncați în subsoluri unde sunt ținuți în condiții teribile. Anterior, organizațiile ruse pentru drepturile omului au raportat existența a 14 astfel de locuri de detenție pentru refugiați.

Direcția principală de informații a Ministerului ucrainean al Apărării raportează că unul din patru ruși mobilizați încearcă sau ar dori să părăsească zona de război. Și asta pe fondul pierderilor totale ale armatei ruse – peste 113 mii de morți.

Jurnaliștii ruși au aflat la sfârșitul anului trecut că Putin nu face nici un secret din faptul că are nevoie de mai mulți oameni pe front.

Din același motiv, Duma și-a anunțat planurile de a înrola bărbați sub 30 de ani încă din primăvara anului 2023. În conformitate cu articolul 22 din Legea privind serviciul militar și serviciul militar, „cetățenii de sex masculin” cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani sunt supuși serviciului militar.

„Avem unul din zece bărbați care a făcut armata și nouă din zece bărbați care nu au făcut armata. Ce fel de rezervă vor constitui? Trebuie să schimbăm totul: să organizăm tabere de pregătire, trebuie să instruim tinerii în sistemul DOSAAF”, a declarat Viktor Sobolev, deputat în Duma de Stat și general-locotenent, într-un comentariu pentru National News Service.

De fapt, armata rusă trimite de mult timp nu numai soldați mobilizați pe front. Conducerea militară a negat de mult timp că în Ucraina sunt trimiși recruți ruși. Cu toate acestea, numeroase interviuri cu mamele soldaților și interceptări ale serviciilor secrete ucrainene confirmă faptul că recruții sunt trimiși pe front în Ucraina.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button