Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

20 morți și 73 de răniți: Salvatorii continuă să îndepărteze dărâmăturile de la clădirea distrusă de ruși în Dnipro (VIDEO)

Până în dimineața zilei de 15 ianuarie, 38 de persoane (inclusiv 6 copii) au fost salvate de sub dărâmăturile unei clădiri cu mai multe etaje distruse din Dnipro. 20 persoane au fost ucise și 73 rănite (inclusiv 14 copii). Acesta este rezultatul unui atac cu rachete rusești asupra orașului cu o zi înainte, pe 14 ianuarie. O rachetă rusească a lovit o clădire de nouă etaje. Există 12 intrări în total. Una a fost distrusă complet, iar altele parțial.

Medici, salvatori, conductori de câini, utilități. Cu toții au înlăturat dărâmăturile și au ajutat la salvarea oamenilor încă din primele minute după atacul cu rachete. Locuitorii din casele vecine au venit și ei în ajutor.

Mai mult de 30 de persoane au fost evacuate din apartamentele distruse în intrările care au supraviețuit. Printre ei se aflau șase copii. Inițial s-a vorbit despre 40 de răniți și cinci morți. Dar acest număr creștea de la minut la minut.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button