Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

68 de morți confirmați după ce un avion s-a prăbușit în orașul stațiune din Nepal

Autoritățile nepaleze au anunțat că 68 de persoane au fost confirmate ca fiind moarte după ce un avion regional de pasageri cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit într-o prăpastie în timp ce ateriza pe un aeroport nou deschis în orașul stațiune Pokhara. Este cel mai mortal accident aviatic din țară din ultimele trei decenii.

Autoritatea Aviației Civile a țării a postat anunțul pe Twitter duminică, în timp ce salvatorii cercetau locul prăbușirii în apropierea râului Seti, la aproximativ 1,6 kilometri de Aeroportul Internațional Pokhara.

La locul prăbușirii, salvatorii au folosit frânghii pentru a scoate cadavrele din epava avionului, din care unele părți atârnau pe marginea defileului. Unele corpuri, arse până la nerecunoaștere, au fost transportate de pompieri la spitale, unde s-au adunat rudele îndurerate.

Nu a fost imediat clar care a fost cauza prăbușirii avionului.

Un martor al prăbușirii a declarat că a văzut aeronava rotindu-se violent în aer după ce a început să încerce să aterizeze, privind de pe terasa casei sale. Gaurav Gurung a declarat că avionul a căzut cu botul înainte spre stânga și apoi s-a prăbușit în defileu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button