Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 15 ianuarie 2023. Balanță, ai încredere în destinul tău

♈ Berbec
Uneori primești ceea ce ai cerut aproape imediat. Alteori, perioada de așteptare pare nesfârșită. Să știi că ceva ce ți se ia face parte din schimbarea pentru care te-ai străduit. Este ceva care nu este în concordanță cu binele tău cel mai înalt și mai mare. Așadar, abandonați-vă procesului de purificare. Berbec, credeți că dincolo de norii negri vă așteaptă curcubee.

Sfat cosmic: dăruiește-te procesului de purificare.

♉ Taur.
Vindecarea se produce prin conștientizare, Taur. Este vorba despre recunoașterea gândurilor, tiparelor și atitudinilor care stau în calea creșterii tale. Știi deja ce trebuie să schimbi în interior. Acum este momentul să acționați în conformitate cu această intenție. Amintiți-vă că la început, dacă faceți lucrurile diferit, vă veți simți inconfortabil, și este în regulă. Partea bună este că ești înzestrat cu curaj, putere și înțelepciune.

Sfat cosmic: nu vă temeți de schimbare.

♊ Gemeni
A te alege pe tine însuți este rareori ușor, mai ales dacă ești obișnuit să pui nevoile altora înaintea nevoilor tale. Cu toate acestea, aveți încredere în vocea voastră interioară de înțelepciune și găsiți un echilibru între ceea ce vă doriți și ceea ce vi se cere.

Sfat cosmic: să știi să te aperi.

♋ Rac
Mercur retrograd are o reputație proastă, dar ți-a oferit pauza de care aveai nevoie pentru a-ți regândi traiectoria vieții. În același timp, v-a ajutat să înțelegeți mai bine cum ar trebui să serviți colectivitatea. Sfaturi pentru cei înțelepți: ai încredere în impulsurile pe care le primești în această perioadă, deoarece te ajută să-ți împingi cariera într-o nouă direcție.

Sfat cosmic: ai încredere în intuiția ta.

♌ Leu
Luna în descreștere lasă loc pentru purificare. Vă oferă spațiu pentru a elibera ceea ce nu mai servește binelui vostru cel mai înalt și mai mare. Așadar, lucrați cu această energie, nu împotriva ei. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să renunțați la rezistența dumneavoastră. Amintiți-vă că schimbarea poate părea înfricoșătoare la început, chiar dacă ne-o dorim în subconștient, și este în regulă.

Sfat cosmic: nu te opune schimbării.

♍ Fecioară.

Nu trebuie să fie una sau alta. Poate că există o cale de mijloc. Poate că există o modalitate de a găsi o soluție care să țină cont de ambele puncte de vedere. Așadar, lăsați loc pentru un schimb semnificativ. Împărtășiți-vă cu onestitate punctul de vedere, rămânând în același timp deschis la ceilalți. În același timp, acceptați faptul că lucrurile vor merge înainte doar atunci când va veni momentul.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să vorbiți sincer.

♎ Balanță.
Nu vă temeți de vânturile schimbării. Nu vă temeți de toate modurile în care sunteți chemați să transformați și să schimbați jocul. Nu vă fie teamă de locul unde sunteți conduși, chiar dacă nu puteți vedea destinația finală. Ghizii voștri spirituali și strămoșii vă însoțesc pentru a vă ajuta să treceți pragul.

Sfat cosmic: ai încredere în destinul tău.

♏ Scorpion
Este timpul să puneți sănătatea și bunăstarea în fruntea listei de priorități. Este timpul să vă puneți în fruntea listei de priorități. Universul vă spune: să lucrați cu voi înșivă din interior este secretul bunăstării exterioare.

Sfat cosmic: pune-te pe tine însuți în fruntea listei de priorități.

♐ Săgetător.
Dacă vocea din capul tău spune că această poveste de dragoste este pentru totdeauna, este timpul să o crezi. Este timpul să lași garda jos și să lași sentimentele să intre în spațiul tău sacru. Să te faci vulnerabil poate fi ușor. Dar vrei să-ți petreci restul vieții luând decizii ghidate de frică?

Sfat cosmic: bucură-te de o nouă poveste de dragoste.

♑ Capricorn.
Astăzi, când vă aflați într-o situație dificilă, faceți un pas înapoi și expirați. În loc să spui: „De ce mi se întâmplă asta?”, spune: „Care este lecția de aici?”. Universul nu te pedepsește. Doar te provoacă să te ridici. Oh, și încă un lucru! Renunțați la jocul comparațiilor. Scăpați de sentimentul că ați pierdut cumva trenul. Sunteți acolo unde trebuie să fiți și fiecare experiență este perfectă.

Sfat cosmic: luați o lecție din această situație.

♒ Vărsător.

Singurul motiv pentru care simți un conflict interior este pentru că îți lași capul să-ți stea în cale. Ascultă-ți doar inima. Da, chiar este atât de simplu! Oh, și încă un lucru! Aveți încredere în ceea ce primiți din tărâmurile nevăzute prin semne, simboluri și mesaje. Universul te protejează de ceva care nu este în concordanță cu creșterea sufletului tău, trebuie doar să ai încredere în el.

Sfat cosmic: ascultă-ți inima.

♊ Pești.
Sezonul retrograd a fost plin de tot felul de dezamăgiri. Ați avut de-a face cu mai multe întârzieri decât v-ați așteptat. Partea bună este că lucrurile se schimbă acum! Totul se schimbă în bine! Aveți încredere în faptul că proiectele care s-au desfășurat într-un ritm lent vor prinde în curând viteză. Spuneți da acțiunii spontane, dacă se ivește ocazia!

Sfat cosmic: Spuneți da acțiunilor spontane.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button