HOROSCOP

Luna Neagră în Leu 2023: Ce ne așteaptă în această perioadă karmică

Pe 8 ianuarie, punctul karmic negativ a intrat în semnul Leului pentru aproape 9 luni. Tranzitul Lunii Negre prin Leu poate fi numit o perioadă de „Soare Negru”, când există într-adevăr o amenințare pentru toată viața de pe Pământ. Cu toate acestea, Luna Neagră este un punct fictiv și este puternică doar în perioadele în care există planete în apropiere, adică în vara anului 2023 și când Luna tranzitează Leul (2-3 zile în fiecare lună).

Ciclul Lunii Negre este de 9 ani, iar precedentul tranzit de acest fel a avut loc între 6 ianuarie și 27 noiembrie 2014. Starea psihologică a multor oameni în cea mai mare parte a anului 2023 este similară cu cea din acea perioadă. Luna Neagră este polul întunericului, Yin, pasiv, format pentru fărădelegile tuturor încarnărilor anterioare, cerând în mod constant un „da”. Imaginea Lunii Negre este cel mai gras și mai îndrăzneț pui din cuib.

Tranzitul Lunii Negre prin Leu arată că oamenii își folosesc energia în mod irațional în această perioadă, când încearcă să obțină totul deodată, deoarece li se pare că dacă nu o fac acum, totul se va sfârși. Toate dorințele sub Luna Neagră pot să prevaleze asupra tuturor instinctelor sub semnul Leului, adică acesta este principiul însuși al vieții. Soarele dăruiește căldură tuturor, fără excepție, fără a cere nimic în schimb. Iar Luna Neagră distorsionează energia solară, făcând-o distructivă. Partea bună este că astfel de aspirații sunt vizibile imediat și, în mare parte, sunt eliminate în timp. Adică, Soarele evidențiază absolut totul, atât binele, cât și răul. Energiile Lunii Negre sunt asociate cu ispitele, tentațiile, dorințele irezistibile, perversiunile, dependențele, fricile, viciile, păcatele, obsesiile.

Lună neagră fixă – înflăcărare, Karma Ego, vanitate. Se manifestă rapid, focul Leului dă demonstrativitate, spre deosebire de Luna neagră în semne de Apă (în semnul Racului din 14 aprilie 2022 până în 8 ianuarie 2023), unde se extinde și efectele negative durează mult timp.

În timpul Lunii Negre în Leu, dorința de a arăta bine în ochii celorlalți iese în evidență, iar multe persoane au o nevoie acută de a-și dovedi superioritatea. Este o perioadă de lingușire, vanitate, jocuri și aventuri și de încercare a diferitelor imagini. În aceeași zi, pe 8 ianuarie, Mercur retrograd în aspect armonios cu Uranus retrograd este, de asemenea, o perioadă de evenimente neașteptate de diverse feluri, majoritatea plăcute, deși la început nu pare așa. Aspectul favorizează dezvoltarea intelectuală, trezirea superputerilor, manifestarea individualității.

Luna Neagră nu poate fi elaborată pe deplin. Luna Neagră și Luna Albă sunt ca niște vase comunicante. Dacă nu se lucrează asupra Lunii Negre, Luna Albă va deveni și ea întunecată. Luna Neagră în Leu distorsionează imaginea de sine și există o vanitate morbidă și o stimă de sine umflată. Există o creștere semnificativă a numărului de persoane care sunt gata să facă orice pentru a obține ceea ce își doresc și pentru a-și satisface propriile ambiții. Adesea, toate resursele disponibile sunt cheltuite, iar ieșirea se face din toate sferele vieții tocmai pentru a-și hrăni Ego-ul, există o scurgere a energiei vitale ca într-o pâlnie.

Luna Neagră se manifestă foarte viu în copilărie, când un copil transmite fără bariere toate calitățile Lunii Negre. De aici și expresia care se aplică unei persoane la orice vârstă – „ca niște copii”. Cel mai dificil nivel este cel instinctiv, animalic, nu există încă blocaje în manifestare, nimeni nu îl controlează. Acest nivel I al Lunii Negre se transferă uneori la vârsta adultă. Un prim exemplu este Putin, cu pofta sa morbidă de putere.

Nivelul II – Luna Neagră nu se acumulează într-o persoană, ci o observă deja în jur și începe să lucreze cu ea. La acest nivel, o persoană este răsplătită pentru ceea ce „vrea”, vede ceea ce a sacrificat din cauza acestei „dorințe”.

Nivelul III se referă la personalitățile foarte evoluate. O astfel de persoană lucrează asupra ei înșiși și asupra Lunii Negre a celorlalți. Acesta este nivelul de vindecare, abilitatea de a realiza și de a scăpa de trăsăturile negative de caracter și de a-i ajuta pe ceilalți oameni în acest sens.

În perioada 8 ianuarie – 4 octombrie 2023, persoanele care au putere tind să abuzeze de ea, de poziția lor socială, de popularitate. Luna Neagră în Leu este pentru președintele Federației Ruse, Putin, el își asumă un rol central, dar îi conduce pe oameni într-o direcție greșită, care duce la ruină, la pierderi. De dragul ambiției, el își dă peste cap pentru a face istorie. Întreaga viață a lui Putin este un joc, el pune la cale cu ușurință, înscenează, distruge. El duce o viață dublă – ei îl cunosc ca pe un personaj, dar în realitate este o persoană complet diferită. Un lup în haine de oaie. Poate cu ușurință să ia viața altcuiva cu propriile mâini – nu este o afacere regală să ucizi. În 2023, nevoile dureroase ale ego-ului lui Putin vor ține întreaga lume în suspans. Dar acesta este ultimul lucru pe care îl va face, din octombrie 2023 Putin nu va mai putea influența situația și speria omenirea cu arme nucleare, pentru că își va pierde puterea, va primi ceea ce merită pentru faptele sale negre. Și, împreună cu Putin, toți adepții săi vor suferi – o înfrângere răsunătoare și crâncenă.

Ziua de 8 ianuarie este un moment important pentru persoanele cu profesii creative, deoarece acestea sunt puternic influențate de Luna Neagră în Leu (dorința de faimă și popularitate). Pregătiți-vă ca munca dumneavoastră să fie criticată. Vor exista piese care vor face o persoană celebră, dar în realitate ar putea fi altceva, de exemplu un tablou realizat de altcineva. Ar trebui să păziți ceea ce este de prestigiu, pentru că se va înregistra o creștere a furturilor de obiecte de artă și antichități foarte valoroase.

Pasiunea pentru joc, dependența de jocurile de noroc este intensificată de tranzitul Lunii Negre prin Leu. În această perioadă există probleme mai frecvente cu procrearea și cu copiii – nu numai cu ai lor, dar, în general, este dificil să se stabilească un contact cu ei. Se poate ajunge la o despărțire de o persoană cu adevărat iubitoare doar pentru că partenerul a spus adevărul în loc să lingușească.

Semnele Leului și cei care au în harta natală Luna Neagră în Leu, indiferent de semnul zodiacal, vor resimți cel mai mult efectele negative ale Lunii Negre în acel semn. Egoismul umflat, egoismul și nesiguranța morbidă pot avea consecințe ireparabile. O stimă de sine inadecvată duce la o percepție dureroasă a evaluării celor din jur. Mândria îi determină pe oameni să facă lucruri pe care le vor regreta mai târziu. Poți minimiza probabilitatea de a avea probleme în primele 9 luni ale anului 2023 dacă îți îndepărtezi ego-ul mai mult, faci un efort și faci tot ce ține de conceptul de viață. Plantați copaci, protejați animalele, inspirați-i pe alții, insuflați dorința de a se bucura de viață cuiva care este deprimat.

Tot în vizorul Lunii Negre în Leu, dar tot întâmpină probleme într-o măsură mai mică în zodia Vărsător și cei cu Luna Neagră în Vărsător. Un punct karmic negativ te face să te afirmi, dar la început astfel de oameni se află în situații neplăcute. Pregătiți-vă să cădeți sub furia superiorilor, puteți fi copleșit de directori, de persoane influente. Puteți fi considerat responsabil pentru toată lumea. Este bine dacă la un moment dat ești conștient de tot și începi să lucrezi, demonstrându-ți talentul fără să ceri nimic în schimb. Oamenii încep să se apropie de tine pe măsură ce devii Soarele – ieși la mijloc.

Reprezentanții altor semne zodiacale ar trebui să înțeleagă că tranzitul Lunii Negre în Leu este asociat cu evenimente luminoase, dar de scurtă durată, așa că nu vă așteptați la probleme la tot pasul. Dacă țineți cont de sfaturile generale vă va ajuta să evitați greșelile. Un consult astrologic vă va ajuta să lămuriți lucrurile dacă sunteți nedumerit. Vanitatea morbidă și stima de sine umflată vă împiedică să vă atingeți obiectivele și îi respinge pe oameni. Luna Neagră în Leu te face să fii victima propriei vanități și invidii. Încearcă să trăiești mai pe deplin, bucură-te de viață, nu râde de cineva, ci cu cineva.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button