Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MOLDOVA

Resturi de rachetă, descoperite în Republica Moldova după bombardamentele masive ale Rusiei – FOTO

După un nou atac cu rachete rusești asupra unor ținte ucrainene la 14 ianuarie, polițiștii de frontieră moldoveni au găsit resturile unei rachete în raionul Briceni, la granița cu Ucraina.

Acest lucru a fost raportat de Ministerul moldovean al Afacerilor Interne

„În urma bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră a descoperit în această după-amiază, în apropierea sectorului de frontieră Larga, rămășițele unei rachete lansate ca urmare a loviturilor aeriene rusești asupra Ucrainei”, se arată în raport.

Patrulele de poliție din zona de frontieră cu Ucraina au fost sporite ca răspuns la incident și au fost luate măsuri imediate pentru a proteja zona, iar serviciile de urgență au fost alertate.

„Acesta este al treilea caz de cădere a resturilor de rachete pe teritoriul Republicii Moldova din cauza bombardamentelor ucrainene. Ca și în cazurile anterioare, toate acțiunile necesare sunt întreprinse conform procedurii de către instituțiile competente”, a adăugat Ministerul de Interne.

Ministerul ucrainean de Externe a declarat că căderea rachetelor pe teritoriul Republicii Moldova după atacul cu rachete rusești asupra Ucrainei demonstrează încă o dată că teroarea rusească cu rachete reprezintă o amenințare enormă nu doar pentru securitatea Ucrainei, ci și pentru securitatea țărilor vecine.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button