Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Cine este generalul rus care a ordonat atacul de la Dnipro. „Există 72 de apartamente distruse”

Ordinul de bombardare a zonelor rezidențiale din Dnipro pe 14 ianuarie 2023 a fost dat de generalul Oleg Timoșin, anunță purtătorul de cuvânt al administrației militare de la Odesa, Serghei Bratciuk, pe canalul său de Telegram.

„Oleg Timoșin este comandantul Regimentului 52 de Aviaţie Bombardiere Grele. Regimentul său a lovit astăzi Dnipro”, a declarat purtătorul de cuvânt al OVA.

Bratciuk a mai spus că Timoșin a mai ordonat și atacul care a lovit centrul comercial din Kremenciuk în vara anului 2022, notează Ziare.

În prezent, se știe că 20 persoane au murit după bombardarea orașului Dnipro, inclusiv o fată de 15 ani. De asemenea, 64 de persoane au fost rănite, dintre care 59 au fost internate.

„Există 72 de apartamente distruse”, a spus șeful adjunct al biroului prezidențial, Kiril Timoșenko. Clădirea a rămas fără electricitate, gaz și ferestre. Iar numărul victimelor în rândul populației civile continuă să crească.

Iuri Ignat, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene ale Ucrainei, a anunțat că rușii au lovit Dnipro cu o rachetă Kh-22, din Kursk și regiunea Mării Azov.

Vă reamintim că, după un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei din 14 ianuarie 2023, fragmente de rachete rusești au căzut pe teritoriul Republicii Moldova.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button