Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Doliu în lumea filmului: Gina Lollobrigida a murit la vârsta de 95 de ani

Actrița italiană Gina Lollobrigida a încetat din viață la vârsta de 95 de ani. Acest lucru a fost raportat de ziarul La Repubblica luni, 16 ianuarie.

Gina Lollobrigida s-a născut în 1927 într-o familie de maeștri în fabricarea mobilei. După ce s-a mutat în 1945, viitoarea actriță a început să câștige primii bani desenând caricaturi și desene animate.

În tinerețe, Lollobrigida a fost invitată în repetate rânduri să joace în filme, dar a refuzat. Visul ei principal era să devină sculptor sau cântăreață de operă. După multă persuasiune, mama a fost de acord și în 1946 a participat la filmările pentru „Black Eagle”, „Lichiorul dragostei”, „Crima lui Giovanni Episkopo” și așa mai departe.

S-a făcut cunoscută în special pentru rolurile din „Fanfane Tulipane”, în regia lui Christian-Jacques, și „Notre Dame de Paris”, în regia lui Jean Delannoy. Pentru contribuția sa în domeniul cinematografiei, Lollobrigida a primit în 2018 o stea cu numele pe Hollywood Walk of Fame.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button