Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 16 ianuarie 2023. Săgetător, nu exagerați cu cheltuielile

Astăzi, 16 ianuarie, Luna în Scorpion vă încurajează să vă scufundați adânc în toate sentimentele și experiențele voastre.

♈ Berbec
Poate doriți să stați acasă, să vă puneți telefonul în modul avion, să vă îmbrățișați prietenii cu blană și să vă uitați la emisiunile preferate. În loc să înoți împotriva curentului, acceptă-te acolo unde te afli în acest moment. Ascultați ceea ce vă spune sufletul vostru. Berbec, este timpul să simți bucuria de a pierde ceva.

Sfat cosmic: ascultă-ți vocea interioară.

♉ Taur
Cei dragi au o capacitate stranie de a te face să zâmbești chiar și în cele mai întunecate nopți. Dar ceea ce apreciați cel mai mult este ușurința care este sinonimă cu această conexiune. Taur, faptul că nu trebuie să-ți filtrezi cuvintele sau să fii altceva decât tu însuți.

Sfat cosmic: fă ceva frumos pentru cei dragi.

♊ Gemeni
Există multe moduri de a spune „te iubesc”, Gemeni. Există multe moduri de a le arăta oamenilor pe care îi iubiți cât de mult țineți la ei. Sună-ți cel mai bun prieten care locuiește în cealaltă parte a lumii. Trimiteți un cadou fratelui sau surorii dumneavoastră. Duceți-vă mama la magazinele ei preferate. Tot ceea ce puneți în spațiu se va întoarce la dumneavoastră din belșug.

Sfat cosmic: ai grijă de cei dragi.

Rac
Tu ești arhitectul realității tale. Gândurile tale sunt cele care joacă un rol important în crearea experienței tale. Fiți atenți la ceea ce faceți și dacă contribuie sau nu la creșterea dumneavoastră. Nu vrei ca gândurile tale anxioase să preia controlul astăzi. O modalitate bună de a-ți recăpăta forțele este să te întorci la momentul prezent, la eternul acum. Rac, cu cât ești mai ancorat în pământ în această perioadă, cu atât mai bine poți face față turbulențelor lumii exterioare.

Sfat cosmic: întoarce-te în prezent.

♌ Leu
Vrăjile au fost aruncate. Intențiile au fost stabilite. În același timp, au fost întreprinse acțiunile necesare pentru a pune lucrurile în mișcare. Acum este timpul să vă relaxați și să urmăriți cum se desfășoară evenimentele în favoarea dvs. Lions, privește-ți realitatea prin ochii universului și fii conștient de magia care te înconjoară în acest moment. Celor care au arătat iubire li se reamintește că pe orbita lor se află cineva cu un mare potențial. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a le atrage atenția este să fii cea mai strălucitoare, îndrăzneață și autentică versiune a ta!

Sfat cosmic: Relaxează-te și privește rezultatele muncii tale.

♍ Fecioară

Uneori trebuie să dansezi în gol, Fecioară. Uneori trebuie să renunți la ideea despre cine ești și cum ar trebui să arate viața ta. Dacă nu are sens pentru tine, înseamnă că nu ar trebui să aibă. În loc să încerci să intelectualizezi ceea ce se întâmplă în peisajul emoțional, dă-ți voie să cobori în lumea interlopă, să simți tot ce poți simți. Luna în descreștere lasă loc pentru o curățare serioasă, iar asta este bine.

Sfat cosmic: nu mai reflectați.

♎ Balanță.
Balanță, ești mereu bosumflat pentru că tu ești cel care este lăsat în urmă. Cum ai așteptat o veșnicie ca acea poveste de dragoste perfectă să se manifeste în realitatea ta. Așadar, faceți-vă o favoare și observați ce se întâmplă chiar acum. Fiți atenți la toată dragostea care se revarsă cu generozitate în cupa voastră. Astrele indică un admirator care se află de ceva vreme pe orbita ta. Cineva care a încercat să vă atragă atenția.

Sfat cosmic: priviți mai atent la ceea ce vă înconjoară.

♏ Scorpion
Este timpul să mergeți înainte și să câștigați, Scorpionilor! Este timpul să vă revendicați destinul. Astăzi, astrele vă reamintesc că astfel de oportunități nu se ivesc în fiecare zi. Astfel, este o zi a serendipității și a întâlnirilor întâmplătoare. Ai putea întâlni pe cineva special din senin.

Sfat cosmic: pregătește-te pentru o întâlnire întâmplătoare.

♐ Săgetător
Cum e să fii copilul preferat al Destinului, Săgetător? Trăiești cea mai bună viață a ta și privești miracolele care se desfășoară în realitatea ta ca un eveniment zilnic. Mai mult, un portal al abundenței se deschide și pentru voi, aducând în realitatea voastră acele conforturi care altădată erau un vis îndepărtat. Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți. Fiți recunoscători pentru ceea ce urmează să vină. În același timp, nu uitați să vă faceți un buget pentru a nu exagera cu cheltuielile.

Sfat spațial: nu exagerați cu cheltuielile.

♑ Capricorn.
Aveți două opțiuni, Capricorni: să continuați să perpetuați o istorie de limitări sau să vă deschideți mintea și inima la posibilitatea a tot ceea ce puteți face. Ceva ne spune că există o activitate secundară care are nevoie de atenția ta! O activitate secundară care are potențialul de a fi mai mult decât o simplă distracție de weekend. Așadar, fă-ți o favoare și acordă prioritate la ceea ce îți aduce bucurie anul acesta! Apropo de bucurie, lucrurile pe frontul iubirii și al romantismului arată strălucit! Astrele îți atrag atenția asupra unei anumite persoane care este atât disponibilă din punct de vedere emoțional, cât și dornică să crească.

Sfat cosmic: acordați prioritate la ceea ce vă aduce bucurie.

♒ Vărsător

Nimic care să merite să fie ținut minte nu poate fi creat prin joc superficial sau sigur. Acum este momentul să vă scoateți bagheta magică, să agitați lucrurile așa cum vă simțiți chemați, să dați frâu liber creativității și să mergeți spre mai mult orez.

Sfatul cosmic: fiți îndrăzneți, spontani și luați inițiativa.

♊ Pești
Ați găsit scuze pentru cei din afară și ați închis ochii la toate semnalele de alarmă. Partea bună este că nu este prea târziu. Nu este prea târziu să vă revendicați puterea, să delimitați limitele și să tăiați firele acolo unde este necesar. A-ți acorda prioritate poate părea inconfortabil la început, și asta este în regulă. Ascultă-ți intuiția și fă ceea ce este bine pentru tine de data aceasta.

Sfat cosmic: ascultă-ți intuiția.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button