Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Motor de rachetă eșuat pe o plajă din România – VIDEO

În România, pe coasta unui țărm din estuarul Razelm, valurile au scos la suprafață un obiect pe care experții îl identifică drept un motor de rachetă.

O parte din rachetă a fost găsită în seara zilei de 15 ianuarie pe coasta adiacentă teritoriului hotelului Gura Portiței. Se află la câteva zeci de kilometri de punctul cel mai sudic al regiunii Odessa și de orașul Vilkovo.

Specialiștii Serviciului Român au identificat obiectul ca fiind un motor de propulsie de rachetă. „Acesta a fost luat și va fi predat structurilor competente ale Ministerului Apărării. Obiectul nu prezintă niciun pericol, este o componentă care propulsează o rachetă”, a comentat biroul serviciilor de urgență dobrogene.

Trebuie reamintit că în ultimul an au fost aruncate în mod repetat mine marine pe coastele României și Bulgariei.

În timpul ultimului atac major cu rachete al Federației Ruse împotriva Ucrainei, la 14 ianuarie, resturi de rachete au aterizat pe teritoriul moldovenesc pentru a treia oară în timpul războiului de amploare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button