Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

2 femei apropiate de Andrew Tate susțin că au fost numite pe nedrept victime ale acestuia și nu au nicio problemă cu el

Două asociate ale lui Andrew Tate au ieșit în față pentru a-l apăra, spunând că acesta nu le-a abuzat niciodată, relatează BBC.

Cele două femei, cunoscute doar după prenumele Beatrice și Jasmin, au apărut în emisiunea Observator de la postul românesc Antena 1.

Ele au acuzat procurorii din România că le-au numit în mod greșit ca victime în schema de trafic sexual pe care l-au acuzat pe Tate că a condus-o. Insider nu a reușit să confirme această afirmație.

Femeile au apărat caracterul lui Tate și al fratelui său Tristan, spunând că nu i-au văzut niciodată să fie „agresivi sau nepoliticoși”.

„Întotdeauna au respectat oamenii”, a spus Jasmin. Beatrice a spus apoi că nu s-a simțit niciodată amenințată de familia Tate sau de personalul de securitate al acestora.

„Dacă m-aș fi simțit, nu aș fi fost atât de proastă încât să stau în acea casă”, a spus ea.

Ele au mai spus că procurorii din România le-au considerat în mod eronat ca fiind printre cele șase victime pe care și-au construit cazul împotriva familiei Tate.

Procurorii nu au numit niciuna dintre femei în sine, ceea ce face ca acest detaliu să fie dificil de verificat.

Un comunicat de presă al agenției de investigații DIICOT din România, publicat după arestarea lui Tate, la 29 decembrie 2022, spunea că au existat șase victime, dintre care una a susținut că a fost violată.

„Nu poți să mă descrii ca fiind o victimă în dosar dacă nu sunt o victimă”, a spus Beatrice.

Femeile au arătat tatuajele pe care le aveau pe care scria „Proprietatea lui Tate” și „Tate Girl”. Nu era clar când și le-au făcut.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button