Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2023. Taur, nu alege calea ușoară, alege-o pe cea corectă

Astăzi, 17 ianuarie, Luna în descreștere în semnul zodiacal al Scorpionului favorizează munca creativă și intelectuală, munca cu entuziasm și inspirație. Mulți oameni vor putea în curând să rezolve probleme care le-au sfidat și le-au otrăvit mult timp viața. Dar fără sârguință și voință, nimic nu se va mișca din punctul mort. Este posibil să începeți astăzi lucrări de renovare care necesită demolări și construcții noi, dar este nevoie de o atenție deosebită atunci când folosiți unelte grele și periculoase. Dacă nu aveți chef de așa-numitele lucruri mari, nu este nevoie să vă forțați. În acest caz, petreceți ziua pasiv, în pace și singurătate. Nu începeți nimic nou, dar plătiți datoriile vechi către oameni și lucrați prin toate mijloacele.

♈ Berbec.
Astrele îți prezic mari schimbări și creșteri în carieră și în domeniul financiar. Aștepți de mult timp o oportunitate, îți faci planuri, pregătește-te să le execuți. Pregătirea este fundamentală în acest caz. Aceasta include disponibilitatea de a acționa rapid în funcție de circumstanțe, de a reacționa imediat la schimbări. Este important să fii pregătit pentru consecințe – ce vei face cu restul muncii tale? Și la asta merită să te gândești din timp. Este timpul să înlocuim narațiunea eșecului cu credința și narațiunea lipsei cu prosperitatea. Și nu uitați de recunoștință, Universul v-a sprijinit mai mult decât vă puteți imagina!

Sfat cosmic: muncește din greu, vremea prosperității tale nu este departe.

♉ Taur.
Uneori, alegerea unui scenariu decent este dificilă. Tentația de a alege calea cea mai ușoară, prin străini, prin șiretlicuri, este mare. Dar acestea sunt impresii foarte înșelătoare, Taur! Nu cădeți în capcană. Amintiți-vă unde este brânza gratuită. Iar balanța justiției a fost pusă în mâinile tale cu un motiv. Împreună cu puterea vine și responsabilitatea, îți amintești? Când vine vorba de afacerile de suflet, astrele îți cer să evaluezi atât acțiunile, cât și cuvintele. Sunt îndeplinite promisiunile care ți s-au făcut, poți avea încredere în persoana de lângă tine?

Sfat cosmic: nu alege calea ușoară, alege-o pe cea corectă.

♊ Gemeni
Energia conflictului vă înconjoară în acest moment. Este greu să-ți asculți propriile gânduri și chiar mai greu să încerci să explici altora punctul tău de vedere. Pentru început, renunțați la nevoia de a fi înțeles. Dacă știi adevărul, ești deja într-o poziție avantajoasă, dar uneori este nevoie de timp pentru ca ceilalți să îl accepte. Dar puterea este în adevăr și este de partea ta. Nu-i convingeți pe cei impenetrabili, nu va funcționa. Chiar dacă desparți valurile mării și arăți singura cale corectă, vei fi numit magician. Lasă-l în pace și dedică-ți timpul unor activități plăcute. Veți ști când va fi timpul să ieșiți din nou în lume.

Sfat cosmic: Deocamdată, concentrează-te doar pe activitățile care îți aduc bucurie.

♋ Rac
Mutualitatea este cheia, reciprocitatea este baza unei uniuni fericite. Creativ, profesional și romantic. Deci, dacă energia ta nu este respectată aici, dă-ți permisiunea de a strânge bucățile și de a merge mai departe. Dacă tu nu ai grijă de tine, cine va avea grijă de tine? Atunci când este vorba de chestiuni profesionale, aveți cea mai mare grijă. Astrele indică un detractor interesat care visează să obțină o poziție confortabilă prin munca ta. Este bine că ai de ales. Întotdeauna aveți posibilitatea de a alege. Simțiți-vă liberi să revendicați ceea ce vă aparține de drept în acest moment.

Sfat cosmic: nu uitați, reciprocitatea este baza unei relații sănătoase.

♌ Leo.
Uneori, îngrijirea de sine seamănă cu loțiuni și amestecuri. Alteori seamănă cu stabilirea priorităților, stabilirea limitelor și renunțarea la ceea ce nu rezonează cu cântecul sufletului tău. Atâta timp cât nu rănești pe nimeni în acest proces, ai tot dreptul să faci acest lucru. Cei din jurul tău vor trebui să accepte această realitate. Chiar dacă nu le place, nu uitați – este corect și nu trebuie să vă sacrificați pentru confortul altcuiva. Nu este o sarcină ușoară, nu-i așa? Creativitatea poate ajuta la ușurarea poverii deciziilor. Puneți în aplicare idei vechi, încercați lucruri noi, creați ceva frumos. Este o armonizare.

Sfat cosmic: apelează la artistul tău interior, fă din creativitate o meditație.

♍ Fecioară.

Poate că nu este vorba de oamenii din viața ta, de mediul înconjurător sau de circumstanțe. Poate că este vorba doar de tine și de starea ta interioară. Dacă nu există armonie în casă, nu există armonie în restul vieții tale, gândește-te la asta ca la o regulă. Nu vei construi o relație sănătoasă dacă ești complet destabilizat, nu vei face un pas înainte în carieră dacă nu-ți poți face ordine în birou. Așa că dați-i drumul, puneți-vă mai întâi masca de oxigen. Săptămâna aceasta, găsiți o modalitate de a ieși din roata hamsterului, de a vă reface rezervele interioare. Dedică-te unor practici care te ajută să te reconectezi cu sensul tău de scop și să trezești bucuria din interior. Dacă trebuie să frustrezi câteva persoane pentru a face acest lucru, lasă-le. E în regulă.

Sfat cosmic: ai grijă de forța ta fizică și psihică și ai grijă de tine.

♎ Balanță
Ați supraviețuit unui sfârșit tragic sau douăzeci – nu contează. Iar o singură greșeală te poate face să-ți pierzi definitiv încrederea în Cupidon. Dar cea mai proastă alegere este să urmezi acel sentiment de dezamăgire, să crezi că este singurul adevăr și să închizi ușile inimii tale pentru toți. Universul ne învață în fiecare zi. Totul se întâmplă cu un scop măreț și corect – pentru noi. Chiar și încercările grele. Uneori, Universul intervine pentru a curăța destinul de elementele superflue care nu se potrivesc cu calea și scopul principal. Așa face loc celor mai buni, celor valoroși, celor adevărați. Fericirea te așteaptă, du-te după ea.

Sfatul cosmic: găsește o modalitate de a rămâne deschis în ciuda tuturor experiențelor negative.

♏ Scorpion.
De fiecare dată când faci un pas în necunoscut, de fiecare dată când te decizi să explorezi necunoscutul, vechile tale temeri te vor ajunge din urmă. Este bine că sunteți acum conștient de acest model. Acum ai ocazia să te eliberezi de acest scenariu învechit și să crezi din nou în tine. Așa că, recapătă-ți încrederea în tine, bine? Busola ta interioară știe deja care este direcția în care trebuie să mergi. Trebuie doar să faci primul pas.

Sfat cosmic: nu juca viața după scenariile altora, scrie-ți propriul scenariu!

♐ Săgetător.
Dacă este menit să fie, va funcționa împotriva tuturor șanselor. Dacă nu este menit să facă parte din povestea ta, nicio forță nu va ține laolaltă toate părțile greșite. Deci, lăsați ceea ce este menit să se destrame, să se destrame. Aceasta este una dintre legile de bază ale universului – ceva mai bun vine să înlocuiască ceea ce este învechit. Permiteți fundațiilor instabile să se prăbușească în timp ce voi rămâneți în centrul propriului univers. Există ordine în haos și haos în ordine. Credeți că planul divin lucrează în favoarea voastră!

Sfat cosmic: chiar și în haosul zilelor, nu uita – Universul lucrează în favoarea ta.

♑ Capricorn
Uneori trebuie să spui da vieții, indiferent de ceea ce îți oferă. Încearcă lucruri noi, îndrăznește, caută, lasă-te inspirat de ceea ce este neobișnuit și neconvențional doar pentru tine. Astăzi este ziua în care trebuie să vă lăsați părul liber și să vă lăsați condusă de latura spontană. Nu uitați, nu trebuie să aibă sens pentru nimeni altcineva. Nici măcar nu trebuie să aibă sens pentru tine. Trebuie doar să trezească cântecul sufletului din inima ta. Pentru ca tu să te simți bine și să te distrezi. Fie ca citatul filozofului și spiritualistului Alan Watts să fie regula ta astăzi: „Acesta este adevăratul secret al vieții – să fii pe deplin implicat în ceea ce faci aici și acum”.

Sfat cosmic: întrebarea nu contează. Răspunsul să fie „da”!

♒ Vărsător

Nu este întotdeauna ușor să faci ceea ce este corect. Nu uitați că viețile altor persoane depind de decizia dumneavoastră, iar acest lucru vă va ajuta să dați dovadă de prudența necesară. Dacă vă este greu să știți încotro să vă îndreptați, calmați-vă mintea și priviți lucrurile din punctul de vedere al celeilalte persoane, ca și cum ați privi din exterior. Pentru cei care sunt în curs de a cumpăra o casă sau de a începe o nouă afacere, astrele vă cer să vă puneți actele în ordine. Mai bine, consultați un expert, apoi mergeți mai departe. Faceți doar pași încrezători.

Sfatul cosmic: fă ceea ce trebuie pentru tine, dar nu în detrimentul celor din jur.

♊ Pești.
Sunteți iubire și sunteți iubiți, iar această vibrație a iubirii pe care o păstrați în voi este cea care vă oferă bucuria de a fi în preajma cuiva. Reversul medaliei, bineînțeles, al acestei mari abilități este că devii predispus să atragi narcisiști și vampiri energetici, Pești. Oferiți necondiționat celor care vă merită dragostea, respectându-vă în același timp limitele energetice. Nu este un capriciu sau un moft, ci o practică de o importanță fundamentală care vă îmbunătățește considerabil calitatea vieții. Oh, și încă un lucru! Dacă intenționați să acordați cuiva o a doua șansă, asigurați-vă că o faceți în condițiile dumneavoastră.

Sfatul cosmic: fii suficient de curajos pentru a stabili limite clare atunci când este necesar.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button