EXTERNE

Unn blogger rus și un hotelier argentinian se numără printre cei 68 de morți în accidentul aviatic din Nepal

Cel puțin 68 de pasageri au murit într-un accident aviatic produs duminică în centrul Nepalului, iar informațiile încep să apară cu privire la identitatea acestora.

Zborul, operat de compania nepaleză Yeti Airlines, s-a prăbușit în apropierea aeroportului din Pokhara în jurul orei 10:50, potrivit Reuters. Acesta ar fi trebuit să dureze doar 30 de minute.

La bordul avionului ATR 72 se aflau patru membri ai echipajului și 68 de pasageri. Printre cei decedați se numără un cântăreț de muzică populară nepaleză, un blogger de turism rus și un hotelier argentinian.

Cântăreața de muzică populară nepaleză Nira Chhantyal
Cântăreața de muzică populară Nira Chhantyal călătorea spre Pokhara pentru a cânta la un eveniment luni, potrivit paginii sale de Facebook.

Ea avea 125.100 de urmăritori pe Tiktok, unde a postat videoclipuri cu ea cântând, dansând și sincronizându-se pe buze la cântece în nepaleză.

Ea a postat o urare de sărbătoare pentru festivalul nepalez Maghe Sankranti pe Facebook duminică, cu mai puțin de o oră înainte de accident.

Sâmbătă, Chhantyal a postat o serie de fotografii cu ea cântând și pozând la un eveniment comunitar din Kathmandu. „Acum ne bucurăm de Pokhara mâine”, a scris ea.

Bloggerul rus Elena Banduro
Elena Banduro, o bloggeriță de călătorii în vârstă de 33 de ani, a postat un selfie cu ea în avion, cu legenda: „Nu, nu, nu: „Mergeți în Nepal!” înainte ca avionul să se prăbușească, potrivit site-ului britanic de știri Metro.

Ea lucra ca manager social-media pentru o companie de software, potrivit paginii sale de Facebook. Ea și-a documentat călătoriile în Rusia, Europa și Asia pe pagina sa de Instagram și pe blogul său.

Banduro a fost unul dintre cei patru ruși din avionul prăbușit. Ambasadorul rus în Nepal, Alexei Novikov, a confirmat că toți cei patru ruși au murit, potrivit agenției de presă de stat TASS.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button