Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Bill Gates este optimist în ceea ce privește viitorul cărnii false și al alimentelor pe bază de plante

Co-fondatorul Microsoft și filantropul Bill Gates a vorbit despre viitorul alternativelor la carne în timpul sesiunii sale anuale Ask Me Anything de pe Reddit.

Miliardarul în vârstă de 67 de ani a răspuns la întrebările adresate de către Redditori pe o varietate de subiecte, inclusiv despre climă și veganism, determinându-l pe Gate să își împărtășească optimismul cu privire la carnea pe bază de plante.

„Există companii care fac „carne de vită” în moduri noi și oameni care lucrează pentru a folosi în continuare vaci, dar reducând emisiile de metan”, a scris Gates în cadrul discuției.

„Cred că, în cele din urmă, aceste produse vor fi foarte bune, chiar dacă ponderea lor este mică astăzi”, a adăugat el.

Gates a declarat că a sprijinit mărcile alternative la carne Beyond Meat, Impossible Foods și Upside Foods (cunoscută anterior sub numele de Memphis Meats).

Cu toate acestea, miliardarul s-a declarat mai puțin încrezător în ceea ce privește probabilitatea ca publicul larg să se îndrepte spre veganism pentru a salva clima.

„Pentru oamenii care vor să devină vegani este grozav, dar nu cred că majoritatea oamenilor vor face acest lucru”, a scris el.

Filantropul și-a încheiat răspunsurile la întrebările legate de climă subliniind că, în opinia sa, totul se reduce la costuri, indiferent de industria despre care se discută.

„Cheia în privința climei este să facem ca produsele curate să fie la fel de ieftine ca și produsele murdare în fiecare domeniu de emisie – avioane, beton, carne etc.”, a spus Gates. „Acesta este singurul mod în care putem cere tuturor țărilor din lume să se schimbe. Dacă va costa mult în plus, nu vom reuși”.

El a continuat numind „inovarea climatică” ca fiind unul dintre cele patru lucruri care îl entuziasmează pentru 2023.

În timpul sesiunii AMA, Gates și-a împărtășit, de asemenea, părerile despre inteligența artificială, a confirmat că încă face parte din echipa Android și a discutat despre motivul pentru care deține 275.000 de acri de teren agricol.

„Dețin mai puțin de 1/4000 din terenurile agricole din SUA”, a spus Gates în cadrul discuției. „Am investit în aceste ferme pentru a le face mai productive și pentru a crea mai multe locuri de muncă. Nu este vorba de vreo schemă grandioasă – de fapt, toate aceste decizii sunt luate de o echipă de investitori profesioniști.”

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button