Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2023. Gemeni, nu uita să ai grijă de tine, nu te ai decât pe tine!

Astăzi, 18 ianuarie, Luna în scădere în Săgetător îți îndepărtează gândurile de logica pământeană și de specificitate, ducându-le pe tărâmul gândirii abstracte. Merită să folosiți această nouă perspectivă asupra lucrurilor în avantajul dumneavoastră – să vă vedeți viața dintr-un unghi diferit, să găsiți modalități neconvenționale de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, este posibil ca activitatea dvs. să nu aibă efectul scontat. Există un mare risc de a vă irosi energia pe sarcini inutile. Gândiți-vă, planificați, pregătiți-vă și lăsați acțiunile pentru o perioadă mai favorabilă, pentru că veți simți momentul pentru primul pas. Economisește-ți energia acum, reface-ți resursele și abține-te de la tentații.

Berbec
Când vine vorba de dorințele tale și de viața ideală pe care ți-o imaginezi atât de des, se instalează frica, nu-i așa? Să visezi este atât de frumos, dar să începi să-ți urmezi aceste vise este de fapt o decizie uriașă. Dar dacă nu reușești, vei trăi cu visele tale fără să experimentezi adevărata bucurie și mândrie în tine. Așadar, faceți acest prim pas. Fă primul pas, pentru că întregul univers există pentru creșterea ta, chiar acum puterile superioare așteaptă să preia inițiativa ta. Sunteți pe drumul cel bun și vă deplasați într-un ritm constant. Renunțați la incertitudinea care vă reține.

Sfat cosmic: puneți rotițele în mișcare, faceți-vă cunoscut!

Taur
Ați mai fost pe acest drum și știți exact unde duce. Așa că faceți-vă o favoare și fiți atenți. Acționați cu prudență! Fiți conștienți de tiparele distructive care stau în calea creșterii voastre. Apelează la energia ghizilor tăi spirituali pentru a rupe cercul vicios și pentru a-ți învinge demonii. Schimbarea începe cu hotărârea ta fermă! Dacă nu poți ieși singur din groapă, nu neglija ajutorul, ci învață să ceri sprijin. O tabula rasa la orizont – este timpul să pictăm un nou peisaj.

Sfat cosmic: e timpul să spargem stereotipurile și să aruncăm vechea greblă.

Gemeni
Nu este încă totul pierdut, Gemeni. Nu este nevoie să disperați și să renunțați. Credeți-mă, îngerii și ghizii voștri spirituali veghează asupra voastră chiar acum, ei vor îndrepta lucrurile în numele vostru. Dar este important să vă păstrați forța mentală care să vă comunice dorința de schimbare acolo sus. Să știi că justiția va prevala și să acționezi de pe această poziție. Pentru a reuși, gândește-te mai mult la propria ta bunăstare, odihnește-te, răsfață-te, fă-te fericit, ai grijă de sănătatea ta. Puterea dumneavoastră în sensul cel mai larg al cuvântului este o garanție a succesului în eforturile viitoare. Așa că antrenează-ți corpul și spiritul!

Sfat cosmic: nu uita să ai grijă de tine, nu te ai decât pe tine!

Rac
Este timpul să renunți la credința că karma lucrează cumva împotriva ta. Acceptă-ți circumstanțele așa cum sunt și să știi că acceptarea este medicamentul care te va ajuta să te dezvolți. Este timpul să transformăm durerea în putere, experiențele negative în înțelepciunea de a nu călca pe greble vechi. Este timpul să vă adunați forțele și să mergeți mai departe. Cele mai bune momente te vor găsi dacă le faci o primire demnă! Iar întoarcerea la nesfârșit în gând la nenorocirile tale nu va face decât să estompeze calea. Poți s-o faci!

Sfat cosmic: transformă durerea în putere și înțelepciune.

Leu
Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a vă simți bine dacă nu vreți să vă simțiți bine! Adună-ți cei mai buni prieteni pe un acoperiș, dacă nu poți sărbători într-un restaurant scump. Fiți creativi cu planurile de vacanță și veți vedea că există o multitudine de modalități de a vă face ziua de neuitat. Astăzi, este un moment de bucurie și de sărbătoare! Treziți-vă și culcați-vă cu acest gând în minte; mergeți la muncă și relaxați-vă cu acest gând în minte. Este un moment în care trebuie să ne amintim ce privilegiu este să fim pur și simplu în viață și să fim conștienți de gama posibilităților noastre.

Sfat spațial: Cine spune că nu te poți distra cu un buget restrâns?

Fecioară

Este o săptămână de muncă și de joc intens. Știți că aveți multe de făcut, sunteți dispus să lucrați câteva ore în plus pentru a finaliza sarcina în cauză. Ceea ce nu ești pregătit să faci este un compromis. Acest sentiment este mai puternic ca niciodată astăzi, nu-i așa? Luați-o ca pe o confirmare – faceți totul cum trebuie. Unii dintre membrii semnului pot avea impresia că superiorii lor nu le observă contribuțiile. Dacă o fac, acționați dumneavoastră. Declarați-vă pe dumneavoastră și ideile dumneavoastră și prezentați cu mândrie rezultatele.

Sfat cosmic: muncește din greu, joacă din greu, îndoaie-ți linia.

Balanță
Vrei să te uiți înapoi la călătoria ta și să realizezi că ai făcut totul perfect, că munca ta este 100% făcută, chiar mai mult. Perfecționismul te ajută adesea să atingi un obiectiv, chiar și unul foarte dificil, dar în acest proces te poate face de râs. Te poate face să te îndoiești, chiar să disperi! Această slăbiciune temporară poate fi depășită și singură, forțându-te să te aduni și să mergi mai departe. Sau puteți primi sfaturi de la oameni bine informați, calificați și experimentați care doresc să vă dezvolte. Și ambele opțiuni sunt acceptabile. Se spune că Universul îi face pe oamenii mândri să ceară ajutor în fața încercărilor vieții – pentru a-i învăța. Nu așteptați lecția crudă a destinului, folosiți fiecare ocazie pentru a face ca ceea ce vă doriți să devină realitate.

Sfat cosmic: caută sprijin la mentori și familie, nu ești singur!

Scorpion
Universul este complicele tău în această călătorie! Universul ți-a fost întotdeauna partener. În fiecare zi, o putere superioară trage sfori importante în favoarea ta. Este timpul să vă recâștigați forța interioară și credința în unitatea cu întreaga lume. Provoacă-te, mergi în direcția creșterii în ciuda obstacolelor și a ego-ului care îți amintește de tine însuți. Munca grea și testele de rezistență te vor transforma într-un campion dacă te deschizi destinului și accepți cu recunoștință toate darurile și lecțiile sale. Alege ceea ce este important și acționează în consecință, fă-ți visele să devină realitate.

Sfat cosmic: concentrează-te pe dezvoltarea ta în principalele domenii ale vieții tale.

Săgetător
Doar tu ești arhitectul realității tale; tu îți oferi viața pe care ți-o dorești. Ia-ți un moment pentru a-ți reconcilia planurile cu circumstanțele și treci la acțiune inspirat. Sunteți absolut pregătiți pentru schimbarea la care visați de atâta timp! Realizează acest lucru și îți vei găsi bateriile creative încărcate, iar întreaga ta ființă abia așteaptă să intre în acțiune. Ai încredere în vocea ta interioară, în intuiția ta, nu te împotrivi voinței tale, nu renunța la visele tale din cauza obstacolelor și nu-i asculta pe cei care nu cred în tine.

Sfat cosmic: Să știi că în interior ești pregătit pentru schimbările la care ai visat de mult timp!

Capricorn
Putem crede că unele evenimente din viața noastră sunt predeterminate. Dar acesta nu este un motiv pentru a te lăsa dus de val – orice s-ar întâmpla. Ai venit pe această lume cu o mare putere și ești suficient de puternic pentru a învinge circumstanțele. Capacitatea de a accepta înfrângerea este un lucru important, dar nu și de data aceasta. În acest moment, toate deciziile și acțiunile tale au un impact de durată asupra viitorului. Așa că nu vă descurajați. Creează-ți viitorul la care ai visat! Preia frâiele și fă un pas îndrăzneț spre obiectivul tău. Odată ce te-ai hotărât, întreaga lume îți va fi complice și susținător.

Sfat cosmic: Ieși din umbră, preia controlul, tu ai puterea!

Vărsător

Nimeni nu a spus că va fi ușor. Dar chiar dacă ceea ce lucrezi acum pare o sarcină descurajantă, continuă. Ești mai aproape de obiectivul tău decât crezi! Așa că pregătește-te să muncești din greu și nu renunța să încerci să-ți transformi viața într-un basm. Cei mai dificili își vor primi partea lor. Dar este important să nu-ți dai toate forțele să lupți, să nu devii un cal vânat. Învățați să alternați momentele de muncă cu cele de odihnă, găsiți practici care să vă umple sufletul și corpul de energie pentru fapte. Nu te poți deconecta complet de la responsabilitățile tale. Dar asta nu înseamnă că nu vă puteți lua câteva ore din program doar pentru a vă recupera.

Sfat cosmic: odihnește-te și iartă-te pentru că ai lenevit – poți, trebuie să o faci și nu este nicio rușine în asta.

Pești
Simțiți o dorință arzătoare de a crește și de a deveni mai bun. Înconjurați-vă de tot felul de confort, de lucruri frumoase, simțiți liniștea hranei și încrederea în viitor. Oferă-ți genul de viață care a fost cândva un vis îndepărtat. Să știi că Universul te-a binecuvântat de mult timp cu tăria și voința de care ai nevoie pentru a înflori și a-ți construi o viață de abundență în toate sensurile cuvântului. Muncește și progresează pe acest drum al succesului, dar nu uita că relațiile bune cu cei dragi sunt o parte importantă a succesului în viață. Fă-ți timp și pentru ei.

Sfatul cosmic: nu mai adunați, e timpul să treceți la acțiune și să vă aduceți visele mai aproape de realizare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button