Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Un bărbat care a omorât un pui de câine, condamnat la 6 luni de închisoare

Un bărbat din Berzunți, județul Bacău, în vârstă de 52 de ani, a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, după ce a omorât un pui de câine.

Tribunalul s-a pronunțat în cazul bărbatului, care la data de 8 decembrie 2021 a omorât un câine. La acel moment, bărbatul, aflat în stare de ebrietate se întorcea de la muncă când a văzut un pui de câine.

Bărbatul ar fi urmărit câinele, iar la un moment dat, a început să-l lovească cu piciorul. Cățelul a încercat să scape, însă a fost și lovit din nou cu brutalitate. După ce a observat că animalul nu mai mişcă, a plecat înapoi acasă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cazul a ajuns rapid în atenția autorităților. Bărbatul și-a recunoscut faptele, dar s-a apărat spunând că a crezut despre puiul de câine că provenea dintr-un grup de maidanezi care îi făceau pagube în gospodărie

„Dacă singura sa preocupare ar fi fost să îşi protejeze bunurile din gospodărie, era suficient să îşi închidă poarta şi să îşi astupe eventualele găuri din gard. Inculpatul a ales să ucidă câinele prin cea mai crudă metodă posibilă, călcându-l în picioare, ceea ce denotă că este o persoană foarte periculoasă, care este capabilă să ia foarte uşor hotărârea de a suprima o viaţă, lucru care îl face predispus la săvârşirea şi a altor fapte mult mai grave”, a fost concluzia magistraților din Onești.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button