HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2023. Scorpion, nu este treaba ta să mulțumești pe toată lumea

Astăzi, 19 ianuarie, Luna în scădere în Săgetător atrage atenția asupra intuiției tale și te încurajează să te concentrezi asupra dialogului tău interior. Inima ta îți va spune cum să deosebești dușmanul de binevoitor, să-ți atingi scopul și să câștigi favoarea celor din jur. Dacă îți asculți vocea inimii, cu siguranță vei reuși în toate demersurile profesionale și sociale, precum și în relațiile sentimentale. Credeți în voi înșivă și fiți pozitivi și totul se va rezolva.

♈ Berbec
Te-ai întrebat de mult timp cum este relația ta cu banii? Crezi întotdeauna în puterea și potențialul tău de a atrage prosperitatea materială? Mai important, îți permiți să primești ceea ce universul are pregătit pentru tine? Este timpul să faci un pas înainte, să elimini toate barierele și să faci loc lucrurilor care au fost întotdeauna ale tale. Asta înseamnă să nu ratezi oportunitățile, să fii îndrăzneț cu ideile tale, să faci un prim pas îndrăzneț, să nu pierzi din vedere interesele tale în ceea ce privește banii și moștenirea familiei. Aveți o voce – folosiți-o!

Sfat cosmic: nu fiți modești, acceptați cu bucurie darurile universului.

♉ Taur
Cum te-ai descurca cu cel mai bun prieten al tău dacă ar fi în aceeași situație? Cu siguranță, chiar dacă s-ar înșela, l-ați sprijini și l-ați ajuta să creadă într-un viitor mai bun. Atunci de ce sunt Taurii atât de duri cu ei înșiși? Astrele îți cer să renunți la judecata aspră și să ai grijă de tine, la fel de mult ca și de cei din jurul tău. Este timpul să introducem în ecuație dragostea, tandrețea și blândețea. Ați făcut ceea ce ați crezut că este cel mai bine la momentul respectiv, nu mai există nicio șansă de a exagera situația. Acceptați-o ca pe un fapt, inspirați și expirați, mergeți mai departe.

Sfatul cosmic: ai făcut ceea ce ai crezut că e mai bine și asta e suficient.

♊ Gemeni
Mi-aș dori să vă pot da o dată sau să vă pot oferi o cronologie a momentului în care viața se va îmbunătăți. Dar adevărul este următorul: va trebui să „simțiți” drumul vostru și să treceți cu stoicism prin toate încercările sorții fără să vă pierdeți speranța. Va trebui să te împrietenești cu inestetismul situației, să te împaci cu circumstanțele și să cauți o cale de ieșire, bazându-te pe intuiția ta. Va trebui să renunțați la poziția de victimă și să vă concentrați pe rezolvarea problemei. În loc să vă plângeți de eșec, treceți la treabă – cărămidă cu cărămidă, pavați drumul spre fericire. Este timpul să-ți amintești de propria putere și să te recunoști ca fiind cel mai bun prieten al tău.

Sfat cosmic: Încetează să te mai consideri o victimă și începe să cauți o cale de ieșire.

♋ Rac
Ai fost dezamăgit în dragoste de mai multe ori decât poți număra. Ai fost dezamăgit de cei pe care i-ai lăsat să intre în inima ta. Dar vrei cu adevărat ca trecutul tău să-ți ucidă credința în lucruri bune, să pună o cruce pe un viitor mai bun? Acest capitol din viața ta este despre transformarea otrăvii în nectar dulce. Este vorba despre înlocuirea scepticismului cu speranța și credința. Fiecare nor gri are o căptușeală de argint. Știi asta, doar că ți-e frică să nu te arzi din nou. Este timpul să vă deschideți inima, să declarați ceea ce vă doriți cu adevărat și să aveți încredere în destinul vostru. Un suflet ospitalier atrage oamenii potriviți și evenimentele potrivite. Principalul lucru este să nu uitați să lăsați ușile deschise.

Sfat cosmic: miracolele vor începe să se întâmple de îndată ce crezi în ele!

♌ Leu
Aceasta este o perioadă de creștere semnificativă pentru tine, un moment în care trebuie să faci legătura între pasiune și profesie. Un timp în care să urmărești ceva care îți aprinde sufletul. Universul vă sprijină la fiecare pas în construirea unei vieți care să vă satisfacă în egală măsură din punct de vedere creativ și financiar. Asigurați-vă că vă planificați din timp și că vă creați în mod activ o rezervă pentru viitor. În toate circumstanțele, excesul de principialitate și presiunea emoțiilor nu ar trebui să vă abată de la curs.

Sfat cosmic: și lucrurile materiale sunt importante, gândește-te și la confortul tău, nu doar la sentimentele tale.

♍ Fecioară.

Ești blocat într-o buclă – faci aceeași greșeală din nou și din nou, în ciuda eforturilor tale de a merge mai departe. Dar a te urî pe tine însuți și a te pedepsi pentru eșec nu este cea mai bună soluție și este departe de a fi un răspuns. Încercați în cele din urmă să găsiți o nouă abordare a situației. Examinați cauza principală. Observați tiparele de autosabotaj prin prisma conștientizării și a iubirii de sine. Mâncare de gândire: Ce i-ai spune prietenului tău cel mai bun în aceeași situație?

Sfatul cosmic: evaluează-ți deciziile și acțiunile în mod conștient și obiectiv.

♎ Balanță

Astăzi vă aflați într-un spațiu de claritate. Știi ce îți dorești de la viața ta și de la relația cu partenerul tău. Nu vă temeți de conversațiile importante, în ciuda disconfortului pe care îl provoacă în interior. Dacă ești singur, așteaptă-te la cunoștințe plăcute și chiar la aventuri! Este posibil să vă vină o ofertă neașteptată din partea unei persoane care nu numai că se potrivește cu vibrațiile dumneavoastră, dar care se poate înțelege și cu cei dragi. Deschideți brațele și permiteți-vă să îmbrățișați frumusețea și harul – darurile generoase ale universului!

Sfat cosmic: Te așteaptă vești neașteptate și plăcute, pregătește-te!

Scorpion
Acest capitol din viața ta este despre renunțarea la drame. Este vorba despre renunțarea la așteptările nerealiste de la ceilalți și la nevoia ta de aprobare din partea celorlalți. Este timpul să vă schimbați paradigma realității și să începeți să vă ascultați vocea interioară, să vă stabiliți prioritățile, să vă stabiliți limite și să insistați asupra propriei voințe, chiar dacă ar putea dezamăgi pe cineva. Oh, și încă un lucru! Începeți conversația dificilă pe care ați evitat-o în ultima vreme. Nu amânați inevitabilul.

Sfat cosmic: nu este treaba ta să mulțumești pe toată lumea.

♐ Săgetător
Există oameni valoroși în mediul tău. Ei sunt disponibili din punct de vedere emoțional, sunt conștienți de nevoile dumneavoastră și se interesează activ de viața dumneavoastră. Cât de minunat este acest lucru! Anul 2023 te învață noi moduri de gândire. Viața este simplă! A iubi este ușor! Există mulți tovarăși demni și de încredere în jur! Așadar, lasă garda jos și permite-ți să fii naturală. A face loc pentru o intimitate mai profundă poate părea o perspectivă descurajantă, și asta este în regulă. Dar nu uitați, meritați tot ceea ce cereți universului. Încercați să o obțineți acum.

Sfat cosmic: lasă garda jos, uneori doar încrederea și riscul deschid ușa spre fericire.

♑ Capricorn
Uneori nu poți alege calea cea mai ușoară, pentru că inima ta nu știe ce este corect. Lasă să fie dificil, dar nu te trăda. Balanța justiției este în mâinile tale cu un motiv. Amintiți-vă de binele suprem la fiecare pas din drum. Pot apărea dificultăți într-o relație: veți simți că partenerul dumneavoastră se închide, devenind indisponibil din punct de vedere emoțional. Trebuie să vă amintiți în acest moment că sunteți important, la fel ca și nevoile dumneavoastră. În loc să încercați să justificați comportamentul persoanei iubite, începeți un dialog despre ceea ce se întâmplă.

Sfat cosmic: nu căuta calea cea mai ușoară, acționează conform conștiinței tale, chiar dacă este mai greu.

♒ Vărsător

O perioadă dificilă din viața ta se apropie de sfârșit, dar lasă în urmă o urmă haotică. Atenție, Vărsătorule: astăzi vei simți că cei din jur te apasă pe punctele tale dureroase. Că unele probleme nu vor fi niciodată rezolvate în acest impas. Fă-ți o favoare și scapă de nevoia de a repara lucrurile. Renunțați la obiceiul de a vă demonstra punctul de vedere celor care nu vă ascultă. În același timp, fiți atenți la factorii declanșatori și faceți tot posibilul să vă concentrați. Este puțin probabil ca întreruperea să vă fie favorabilă astăzi.

Sfat cosmic: Haosul din jurul tău nu-ți va distruge viața dacă îți rezolvi conflictul interior.

♊ Pești
Nu există un alt moment, Pești. Dacă vorbești despre o odihnă binemeritată ca despre un eveniment „cândva mai târziu”, consideră că ți-ai interzis o odihnă. Cum poate fi corect? Să trăiești zi de zi în interesul celorlalți, uitând de al tău? Nu va exista fericire acolo unde triumfă sacrificiul nesfârșit. Indiferent cât de nobilă ar părea din exterior. Este timpul să acordați prioritate îngrijirii de sine. Este grija pentru sănătatea ta, fizică și emoțională, este timpul pe care îl dedici unei cauze pe care o iubești, este inspirarea creativității, sunt cele mai simple lucruri mărunte. Meriți un masaj, un ruj nou, o călătorie, un atelier de pictură sau de olărit, doar câteva ore într-un fotoliu confortabil cu cacao și o carte. Fă ceea ce vrei să faci.

Sfat cosmic: Fă-ți timp pentru creativitate și pentru ritualuri de autoîngrijire.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button