Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2023. Taur, universul vă trimite o mare de fericire

Astăzi, 20 ianuarie, Luna în Capricorn favorizează o vacanță plăcută, înconjurată de cei dragi. Dacă se întâmplă să munciți din greu, este important să vă stabiliți obiective realiste. Nu vreau prea mult. Ziua promite să fie lungă și poate plină de surprize!

♈ Berbec.
Dragostea vine pe neașteptate, exact când nu te aștepți. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi înșivă este să vă petreceți ziua fiind cea mai fericită și mai strălucitoare versiune a voastră, răspândind emoții plăcute ca niște confetti. Câmpul magnetic din jurul tău va atrage în realitate toate persoanele potrivite, precum și experiențe neprețuite.

Sfat cosmic: Câmpul magnetic din jurul tău promite să atragă persoanele potrivite.

♉ Taur.
„Intuiție” este cuvântul tău magic în această săptămână. Fiți atenți la semne și la locul unde vă conduc. Notează-ți și aceste întâlniri întâmplătoare. Totul se pune la punct, Taur! Lucrurile se conturează pentru tine în cele mai neașteptate moduri. Ceea ce vrei să lași acasă când pleci de acasă pare o capcană a setei: scepticismul tău. Cu cât crezi mai mult în magie, cu atât mai multă magie va crede în tine!

Sfat cosmic: universul vă trimite o mare de fericire.

♊ Gemeni
Să vorbim despre obiceiurile tale zilnice. Te-ai odihnit bine? Și când a fost ultima dată când ai fost la doctor? Și cel mai important: te bucuri de ceea ce se întâmplă în jurul tău? Este timpul să puneți sănătatea și bunăstarea în fruntea listei de priorități. Este timpul să vă puneți în fruntea listei de priorități.

Sfat cosmic: între extrem și îndeletnicire, alege-o pe cea din urmă.

♋ Rac
Racule, ești deja destul de epuizat. Sfatul Universului: acordați prioritate timpului de singurătate. Acordați prioritate îngrijirii dumneavoastră. Dați prioritate la ceea ce vă aduce bucurie, chiar dacă asta înseamnă să dezamăgiți câteva persoane în acest proces. Astfel, sănătatea, starea de bine și spiritualitatea vor fi subiecte importante și pentru tine în zilele următoare. Dacă v-ați gândit să vă înscrieți la un curs de yoga sau să participați la o retragere, acum este momentul perfect pentru a face acest lucru!

Sfat cosmic: spuneți da tuturor ofertelor.

♌ Leu
Nu contează ce spun sau nu spun oamenii, Leo. Lucrurile se vor rezolva așa cum vă doriți. Nu lăsați opiniile altora să vă rețină în vreun fel sau să vă pună la îndoială calea și scopul (chiar dacă nu vă puteți vedea destinația din locul în care vă aflați). Cu cât ești mai dedicat obiectivelor tale, cu atât mai mult vei fi capabil să invoci ajutorul și sprijinul unicornilor care îți împărtășesc viziunea.

Sfat cosmic: rămâi fidel obiectivelor tale.

♍ Fecioară

Călătoria ta spre libertatea personală începe în momentul în care începi să pui la îndoială narațiunile false cu care ai crescut. Gândiți-vă un moment la acest lucru înainte de a vă întreba: „Cum îmi limitez eu propria creștere?” Este timpul să îndepărtezi straturile de condiționare, Fecioară. Este timpul să ne scuturăm de greutatea așteptărilor nerealiste. Cu cât vă manifestați mai mult ca sinele vostru întruchipat, cu atât mai mult veți atrage oameni care vă vor face să vă simțiți înălțați și susținuți.

Sfat cosmic: este timpul să te manifești.

♎ Balanță.

Astrele vă îndeamnă să fiți mai înțelept astăzi. Respectă-ți propriile limite și ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alții. Fiți conștienți de faptul că există persoane din cercul dvs. exterior care nu au nicio problemă în a juca rolul de „takers”. Când vine vorba de chestiuni legate de bani, vi se cere să fiți atenți. Pentru a amâna cheltuielile mari până când veți avea mai mulți bani în bancă. Asigurați-vă că sunteți recompensat în mod echitabil pentru eforturile dumneavoastră.

Sfat cosmic: Asigură-te că îți prețuiești timpul.

♏ Scorpion
Poate că nu vrei să faci ceea ce se așteaptă de la tine. Poate că nu vreți să vă puneți în cutii care nu au fost concepute inițial pentru dumneavoastră. Este timpul să încetezi să te mai joci în această realitate fizică, Scorpionule. Este timpul să te reconectezi cu natura ta sălbatică și să arunci ceremonios toate regulile pe fereastră. Universul vă sprijină în procesul de îndepărtare a straturilor false, astfel încât să vă puteți manifesta ca fiind cea mai autentică versiune a voastră.

Sfat cosmic: gândește-te la ceea ce te face fericit.

♐ Săgetător.
Astăzi astrele îți îndreaptă atenția către magia manifestării care te înconjoară. Capacitatea ta de a face miracole este mult sporită acum, Săgetătorule. Așadar, folosiți-vă puterea cu înțelepciune. Nu uitați să vă întrebați dacă intenția și acțiunea voastră vor ridica conștiința colectivă. În acest fel, vi se amintește și de legătura cu natura. Așadar, mergeți în sălbăticie și lăsați poveștile să se întâmple cu voi.

Sfat cosmic: e timpul să faci incredibilul!

♑ Capricorn
Astăzi vi se cere să treceți dincolo de limitele minții voastre condiționate. Întrebați-vă de ce credeți în ceea ce fac și dacă vă sprijină creșterea. Amintiți-vă că nu mai sunteți persoana care ați fost ieri și acesta este cel mai mare dar al vostru. Este posibil ca unii dintre voi să se confrunte și cu o trezire a magiei. O redeșteptare a darurilor tale spirituale. Aveți încredere în ceea ce vă spune intuiția voastră în acest moment. Aveți încredere că, în timp, toate piesele puzzle-ului se vor pune cap la cap.

Sfat cosmic: depășește limitele minții.

♒ Vărsător

Te excită ceea ce faci, Vărsătorule? Te face să sari din pat în fiecare dimineață? Este timpul să vă uitați bine la panoul de vizualizare și să vă amintiți de ce ați început această călătorie. Este timpul să te concentrezi din nou asupra căii și scopului tău, cu conștiința interioară că te îndrepți spre creștere! La fel de promițătoare pare să fie și situația în ceea ce privește dragostea și romantismul. Dacă simți că ai o chimie uimitoare cu cineva, dă-ți voie să explorezi acel moment.

Sfat cosmic: totul ține de pasiune și de scop.

♊ Pești.
Dragostea nu arată întotdeauna ca în filme. Pești, ești îndrumat să renunți la ideile tale despre ceea ce este „corect” și „greșit”, „plăcut” și „neplăcut”. Să te eliberezi de așteptările nerealiste care te fac să te simți dezamăgit mereu și mereu. Spiritul vă oferă șansa de a vă doborî barierele, de a vă dizolva și de a vă contopi cu celălalt și de a experimenta un nivel mai profund de intimitate.

Sfat cosmic: Învață să stingi flăcările conflictului în folosul celor apropiați ție.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button