Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Aeroportul Otopeni: Haos și indiferență. O oră și jumătate ca să-ți recuperezi bagajele

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost Otopeni, a devenit un calvar pentru cei care călătoresc în străinătate sau vin în țară, notează Puterea.

Nu ajungi cu cel puțin trei ore în aeroport, pierzi avionul

Managementul dezastruos al tandemului care conduce Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, adică Sorin Grindeanu-Bogdan Mîndrescu, se poate vedea cel bine pe Aeroportul Otopeni. Zi de zi, cei care călătoresc stau cu orele la cozi interminabile ca să poată zbura în străinătate pentru că preluarea bagajelor se face foarte greu din lipsă de personal. Practic trebuie să ajungi în aeroport cu cel puțin trei ore înainte de decolare că altfel riști să pierzi avionul.

Batjocură: O oră și jumătate ca să-ți recuperezi bagajele

Însă, marele calvar al celor care aterizează pe Aeroportul Otopeni începe din momentul când trebuie să-ți recuperezi bagajele. Ca să-ți recuperezi bagajul trebuie să te înarmezi cu răbdare și să ai nervi de oțel. Când vin trei-patru avioane cam în același timp este dezastru, mai ales noaptea.

Călători obosiți și nervoși, cu fețele trase de nesomn și ochii în orbite, copii care plâng și țipă, femei agitate care înroșesc telefoanele, dar mai ale bărbați care se uită resemnați la cei din jur și turbează de furie că nu are cui să-i ceară explicații pentru bătaia de joc la care sunt supuși. Cam aceasta este oglinda zilnică a ceea ce se întâmplă la recuperarea bagajelor de pe Aeroportul Otopeni. Practic, o oră, o oră și jumătate, cam atât durează calvarul celui care așteaptă să-și recupereze bagajul.

Paralelii lui Mîndrescu de la Otopeni

De ce este acest haos incredibil pe Aeroportul Otopeni? Pentru simplu fapt că noul director al aeroportului, Sorin Radu Păun, impus de Mîndrescu și Grindeanu, este paralel cu activitatea de la Aeroportul Otopeni. La fel de paralel ca Păun sunt și câțiva dintre cei opt directori, în frunte cu finul lui Mîndrescu- Dumitru Marius Cociaș, ajuns director al Departamentului Implementare Proiecte.

Dar șeful suprem al paralelilor de la Aeroportul Otopeni este președintele Consiliului de Administrație Eduard Bachide, secretarul de stat de la Ministerul Apărării Naționale, licențiat în management agroturistic. Cu asemenea ”profesioniști” garantați de Mîndrescu, cel care răspunde de domeniul aviației la Ministerul Transporturilor, nu este de mirare că aeroportul Otopeni arată permanent ca unul luat cu asalt de refugiați!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button