Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Bode, ținut în brațe de Iohannis, este o problemă de siguranță națională

Lucian Bode, secretarul general al PNL și ministru de interne este o problemă de siguranță națională, afirmă vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu: „Într-o țară normală ar fi (fost) demis”.

„Bode. Mănăstire. Deturnarea actului de decizie politică: una din cele mai mari vulnerabilități ale României în atenția CSAT. Lucian Bode, secretarul general al PNL și ministru de interne este o problemă de siguranță națională. Într-o țară normală ar fi (fost) demis. În România pesedizată de Klaus Iohannis, Lucian Bode se anchetează singur și nu reușește să se prindă”, scrie pe Facebook vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu.

El precizează că, potrivit Capitolului 4.3 Vulnerabilități din Strategia Națională de Apărare a Țării, art 157, „acțiunile de deturnare a actului de decizie generează prejudicii bugetului public, afectează potențialul de dezvoltare a țării, buna guvernare, decizia în folosul cetățenilor și comunităților, încrederea în instituțiile statului, dar și imaginea și credibilitatea statului la nivel internațional”.

„Ce a făcut Lucian Bode astfel încât să ajungă o vulnerabilitate a siguranței naționale? Este secretar general al PNL și ministru de interne. Plagiator. Ținut în brațe de Klaus Johannis, președintele României și șeful CSAT. Ancheta Recorder arată cât de putred este DGIPI, serviciul secret al MAI cu tehnică de ascultare descoperită în birourile șefilor Poliției și care i-a îndepărtat pe profesioniștii MAI care au descoperit aparatura de interceptare. Serios, crede cineva că s-ar putea mușamaliza descoperirea de aparatură de interceptare în biroul adjunctului șefului poliției germane sau italiene? Sau în biroul adjunctului FBI? Dar asta s-a putut în România. La noi, PSD a modificat legea, astfel încât doar ministrul de interne, împreună cu partidul sau să fie cel care numește și verifică activitatea DGIPI. A fost mutarea lui Dragnea ca să aibă Carmen Dan toată puterea Ministerului Afacerilor Interne, fără ca CSAT-ul condus de Klaus Iohannis ( la momentul respectiv părea un tip normal ) să aibă ceva de spus. Carmen Dan s-a transformat acum în Lucian Bode, secretar general al PNL și ministru de interne. Mâna dreapta ( la partid ) a lui Bode este Silviu Mânăstire. Secretar general adjunct al PNL. Bătăuș. Ținut în brațe de Lucian Bode, ministrul de interne. din funcție după ce și-a lovit partenera; și-a amenințat, la o petrecere, colegii de partid, parlamentari și europarlamentari PNL, cu dosare făcute de DGIPI. Problema e că Direcția Generală de Protecție din cadrul MAI nu poate să facă dosare, așa, din senin, din iarbă verde și la comandă politică. Misiunea DGIPI este în interiorul MAI, nu al vreunui partid sau al vreunei redacții de știri. Asta e deturnarea actului de decizie: o instituție care trebuie să prindă bandiții din Ministerul de Interne e pusă să rezolve crampele politice pe care PSD și PNL le au după ce înghit bucăți din ce în ce mai mari din resursele statului”, adaugă Rodeanu.

Deputatul USR precizează că DGIPI desfășoară “activități de identificare, contracarare și înlăturare a amenințărilor, vulnerabilităților și factorilor de risc la adresa informațiilor, patrimoniului, personalului, misiunilor, procesului decizional și capacității operaționale ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și a celor care pot duce la tulburarea gravă a ordinii publice”.

„A crede că parlamentari ai PNL ar intenționa, vreodată, să tulbure grav ordinea publică e o nerozie. Cu excepția lui Lucian Bode, deputat de Sălaj, secretar adjunct al PNL și ministru de interne, pentru care nu contează că i-a luat Dumnezeu mințile dacă scaunul de ministru i l-a dat Iohannis”, încheie Rodeanu.

(sursa: Mediafax)

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button