Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Lună Nouă pe 21 ianuarie 2023: Ce ne așteaptă în această perioadă

Luna Nouă în Vărsător pe 21 ianuarie, va deschide o perioadă astrologică complet nouă – Iepurele de Apă Neagră (Pisica) intră în drepturile sale până pe 10 februarie 2024.

Este o perioadă de libertate interioară, de inspirație și de dorință de a crea, chiar și pentru oamenii pragmatici și calculați. În cele două săptămâni care urmează acestei Luni noi, este mai ușor să faci un pas riscant, care va avea ca rezultat o schimbare fericită. Este mai ușor să găsești oameni care să te susțină și să aibă o influență pozitivă asupra viitorului tău.

O semnificație numerologică interesantă a numărului 21 este absolutitatea, idealitatea, pasivitatea exterioară. Aici, componenta feminină, întunecată, pasivă (2), a doua poziție în numărul de două cifre, s-a dezvoltat pe deplin în volumul unității 1 – principiul Yang. Și componenta masculină, ușoară, activă (1) a primei poziții în numărul de două cifre, a luat calitățile a două 2 – Yin început. Aceasta este finalizarea existenței și dezvoltării sistemului. În stadiul 21 se atinge nivelul maxim posibil de dezvoltare, în care sistemul este un întreg. Etapele ulterioare duc deja la apariția unor noi contradicții, ceea ce duce la o nouă interacțiune și la o nouă rundă de formare a sistemului în următoarea rundă de evoluție. În stadiul 21 nu mai este posibilă revenirea sistemului la o astfel de stare contradictorie (inițială), ci doar la un nou nivel, dar în acest sistem ciclul este deja încheiat. Totul s-a amestecat, s-a contopit într-o singură masă, a ajuns din nou la zero 0, punctul în care totul începe din nou. Aceasta este fuziunea dintre masculin și feminin, ceea ce duce la un nou început.

Stabiliți obiective înalte și aplicați tehnologii noi și moderne. Este important să ai încredere în ceea ce faci și în obiectivele tale, pentru că fără credință nu există energie, iar fără energie nu există realizări. În timpul perioadei de energie activă a Vărsătorului, poți și trebuie să stabilești limite sănătoase între tine și ceilalți, respectând în același timp spațiul personal al celorlalți.

Luna Nouă în Vărsător te ajută să găsești oameni cu aceleași păreri, favorizează cunoștințele interesante și comunicarea romantică, dar este puțin probabil ca relațiile să devină serioase și de lungă durată, totuși, vor lăsa amintiri plăcute. Chiar și în relațiile lungi și stabile, în această perioadă apar picanterii și imprevizibilități. Nu uitați de păstrarea unei mici distanțe: nu trebuie să invadați spațiul personal al altcuiva și stabiliți-vă propriile reguli.

În luna nouă din 21 ianuarie și în zilele următoare nu trebuie să cedezi impulsurilor și să schimbi locul de muncă, dacă nu a fost planificat mai devreme. Este recomandabil să amâni toate afacerile curente și să petreci timp cu ceea ce te interesează cu adevărat. Este bine să creezi proiecte noi, să cauți oameni apropiați în spirit și să lucrezi într-o direcție nouă. Probabilitatea unor accidente fericite, situații extraordinare și răsturnări neașteptate în această lună lunară crește semnificativ, principalul lucru de reținut este că miracolele se întâmplă celor care cred în ele. Este momentul potrivit pentru a vă duce afacerea la nivelul următor și a genera venituri pasive. Cele mai multe probleme și probleme de muncă sunt rezolvate mai rapid și mai ușor printr-o abordare neconvențională a problemelor și prin capacitatea de a găsi soluții împreună.

21 ianuarie 2023 este prima Lună nouă după luni în care Marte și Mercur au fost retrograzi. Acum putem respira, perioada s-a încheiat în sfârșit, așa că este timpul să ne amintim toate ideile aruncate din cauza propriului scepticism și să nu ne mai temem de defecțiunile aparatelor de uz casnic, ale mașinilor, ale echipamentelor de lucru. Optimismul va reveni chiar și în cele mai sceptice naturi.

Opoziția dintre Luna Nouă și Lilith (Luna Neagră) în Leu poate aduce emoții negative și circumstanțe ciudate. Aspectul aduce în discuție și teme karmice, forțându-te să revii iar și iar la aceeași situație, care nu a fost înțeleasă ultima dată și nu s-au tras concluzii. De aceea, este atât de important să observăm detaliile pentru a preveni evoluțiile negative în timp. Dar nu vă supărați dacă brusc apar probleme în ziua de Lună Nouă, prietenii și cei dragi vă pot ajuta să vă restabiliți sănătatea mintală. Este mai bine să nu planificați în această zi discursuri publice, întâlniri importante sau clarificări de relații. Evitați să vă stabiliți așteptări mari și să vă îngăduiți slăbiciunile, altfel va fi dificil să ieșiți mai târziu din astfel de condiții.

Luna Nouă în Vărsător va aduce evenimente fericite pentru Vărsători, Gemeni și Balanță. Lucrurile care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră, proiectele pe termen lung ajung la linia de sosire și în sfera publică. Creativitatea, hobby-urile și arta sunt inspiratoare și satisfăcătoare. Poți veni cu ceva complet nou și neobișnuit, surprinzându-i nu numai pe cei din jur, ci și pe tine însuți. Învățarea în grupuri, lucrul în comun sunt foarte eficiente. Este bine să îți faci planuri de viitor, să îți stabilești obiective, dar trebuie să fii pregătit pentru faptul că în următoarea lună lunară îți vei dori mai mult decât îți dorești acum.

Cele mai dificile zile de Lună Nouă în Vărsător sunt pentru reprezentanții semnelor Taur, Leu, Scorpion. În acest moment, se activează rivalii, apar obstacole neprevăzute, trebuie să lupți activ pentru promovarea intereselor tale, promovarea în sfera profesională. Timpul poate părea că se accelerează: sunt atât de multe de făcut, dar nu există suficientă energie pentru a face ceva. În câteva zile totul se va aranja, așa că nu vă irosiți resursele.

Luna Nouă în Vărsător este favorabilă pentru aproape toate semnele zodiacale, poți să îți începi propria afacere, să gândești și să pui în aplicare cele mai îndrăznețe planuri, să lucrezi la cazuri riscante și complicate. Acestea fiind spuse, nu are rost să planificați în exces și să controlați dezvoltarea unei afaceri sau a unei relații, deoarece pe parcursul lunii lunare vor apărea evenimente neplanificate. Fiți pregătiți pentru surprize, pentru răsturnări bruște de situație și încercați să reacționați rapid la orice, precum și să vă îndepliniți mai bine sarcinile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button